Varbūt Aldi saņemies un esi tas drošsirdis kurš uzvelk to Liju. Man jau paklausoties nostāstus par šo iestādijumu pāriet vēlēšanās tur kaut ko pirkt. Ja nu vienīgi ziņkārības pēc aizbraukt paskatīties kā tāds uzņēmums pastāv. Gandrīz vai rodas vēlēšanās papētīt tur tirgus iespējas, kaut gan skatos citā virzienā.
Aldi, vai ar šo savu komentāru Tu gribi teikt, ka Lijas īpašnieks ir tik naudīgs, ka tā bode tur būs arī tad, ja tajā neieies neviens klients un tik ietekmīgs, ka konkurentiem veselīgāk ir turēties vismaz 50km attālumā? Interesanti, kuras partijas pārstāvis tad tur saimnieko ;)
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
25.03.2010. 11:18
Karlis Ozols, piedod, bet es atljaushos publiski siikaak neko nepaskaidrot. Ja kaadreiz iznaaks satikties klaatienee, tad pajautaa.
Andis, vinji (PTAC) man skaidri un gaishi telefoniski visu pateica, tajaa skaitaa savu oficialo atbildi, kaada taa buus uz papiira.
Shobriid tur lietas caur razhotaaju tiek reguleetas, plinte kruumos veel nav iemesta, jo razhotaajs ir vairaak taa kaa manaa pusee.
Gadījums nav tieši tāds, bet man bija situācija ,ka apdrošināju busu uz gadu divreiz vienā un tajā pašā kompānijā- ERGO. Viņi man tos simts latus nekādīgi negribēja atgriezt. Setiņus mēnešus cīnījos ar viņiem.Jāsāk ar to, ka katra prasība ir jāuzliek uz papīra divos eksemplāros. Abi papīri vai viens jādod viņiem parakstīt, jāuztaisa kopija un orģināls sev. Patērētāji mani arī atšuva uzrakstot,ka taisnība ir manā pusē un ieteica griesties tiesā.Dabūju juristu, kurš uztaisīja vēstuli vienlaicīgi adresētu vairākām iestādēm.Mani izglāba vēstule tirgus uzraudzības komisijai.Vismaz tur viņi algu par velti nesaņem. Saņēmu savu naudiņu pilnā apmērā.
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
26.03.2010. 11:59
Btw atgriezhoties pie origjinaalaa jautaajuma, tad Jeekabpils HUBERTA cena ir laba, jo Lijaa, ja nesajaucu, cena uz shito verkji ir ap 2400Ls, pret Gata 1900Ls
26.03.2010. 12:00
Uldis, tad jau PTAC tevi neatshuva, jo pateica, ka tev ir taisniiba, bet man vinji pateica, ka neko nevar palidzeet, jo taa ir taada prece (ierochi), kur vinji neko nevar paliidzeet.
Aldi,
Ja Tu viņiem rakstveidā būtu uzrakstījis, viņiem nekas cits neatliktu... Kā Tu to nesaproti!!! Viņi pa tel pateiks jebko, lai tik vienas sūdzības mazāk, jo viņiem ir dafiga sūdību, ko negrib darīt!
Aldis - cmon, jebkura civiltiesiskajā apritē esoša lieta, ja to iegādājas patērētāja definīcijai atbilstošs subjekts, ir PTAC kompetence, jo ir zem "patērētāju tiesību aizsardzība". Vēl vairāk - valstij ir jānodrošina patērētāju tiesību aizsardzība, tas ir absolūts valsts pienākums; jebkādas atrunas faktiski nozīmē, ka valsts nepilda savu pienākumu, tātad, pārkāpj Eiropas Savienības tiesības. Tā kā - PTAC atrunas ir pupu mizas, viņiem ir pienākums rīkoties, ja viņi saņem attiecīgu iesniegumu; ja nav attiecīgas rīcības, tad ir prasība tiesā (bez tam, šis gadījums velk uz prejudiciālu jautājumu EST)...vajag saprast vienu lietu - no tā, ka Tu par savām tiesībām cīnīsies, sliktāk nekļūs.
Andis, vinji (PTAC) man skaidri un gaishi telefoniski visu pateica, tajaa skaitaa savu oficialo atbildi, kaada taa buus uz papiira.
Shobriid tur lietas caur razhotaaju tiek reguleetas, plinte kruumos veel nav iemesta, jo razhotaajs ir vairaak taa kaa manaa pusee.
Ja Tu viņiem rakstveidā būtu uzrakstījis, viņiem nekas cits neatliktu... Kā Tu to nesaproti!!! Viņi pa tel pateiks jebko, lai tik vienas sūdzības mazāk, jo viņiem ir dafiga sūdību, ko negrib darīt!