Šodien vārdadienu svin Vēsma, Fanija, rītdien - Mirta, Ziedīte
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Apsveicu ar 23 februāri!!!!

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 35 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 18.03.2018. 11:32
Ar medībām saistītās tēmasBrīvie temati

Slēpts
26.02.2010. 09:59
Eu veči piedodiet!
Aizmirsu Jūs apsveikt ar pagājušo Konstitūcijas dienu! Savējie atceras, bet kas nezin - 5 decembris.
It seviški sveicieni Viesturam!
Māris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-16 19:17
Lietotāja statuss: Eksperts
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: 30
Aprīkojums: Labs.
Suņi: Ir
26.02.2010. 10:05
Viennozīmīgi atbalstu Arņa viedokli. Vēlos tikai piebilst, ka es kā savas valsts pilsonis un nodokļu maksātājs, nevaru samierināties, ka sabiedriskā telpā tiek slavēta un cildināta sveša, manai valstij naidīga armija. Tas, ka armija ir naidīgi noskaņota, liecina fakti, ka rudens pusē Krievijā tika izspēlētas mācības, kur uzbrukuma iedomātais mērķis bija Baltijas valstis. Es esmu par demokrātisku sabiedrību, bet demokrātija nav visatļautība. Demokrātiju es saprotu ar pilsoņu iespēju piedalīties demokrātiskās vēlēšanās, tādā veidā paužot savu pilsonisko, politisko gribu. Dīvaini sanāk - mēs jau kuro reizi pēc kārtas ievēlam savu Saeimu, bet paši šo savu lolojumu lamājam un spārdam no panckām ārā. Kas pie tā ir vainīgs? Diemžēl tā ir latvieša īsā, labdabīgā atmiņa, naiva uzticēšanās un vēlēšanās sevi pārdot par sviestmaizi.
Edgars vairākas reizes pieminēja trūcīgos pensionārus, bezdarbniekus, bezdarbu laukos. Man tika pārmests, ka es itkā neesmu laukos bijis un neko nezinot. :)) Varu sarūgtināt oponentus - es dzīvoju 100km no Rīgas - lauku viensētā. Un es ļoti labi zinu, ka laukos ražas novākšanas laikā pie veikaliem cauru dienu tup, Edgara, pieminētie bezdabnieki ar plastmasas alus pudelēm rokās, bet lauku zemnieku saimniecību īpašnieku ir spiesti paši strādāt pat 20 stundas dienā, viena "prozaiska" iemesla dēļ - nav, kas strādā... Tagad visās malās ir redzami "simtlatnieki", bet viennozīmīgi varu teikt, ka vismaz 80% no viņiem ir tie, kas lielu daļu sava laika pavada pie plastmasas alus pudelēm. Ir, protams, izņēmumi - it īpaši tas attiecas uz sievietēk, kam darbu atrast ir grūtāk.
Turpināšu par pieminētiem trūkumcietējiem - pensionāriem. Daļēji piekrītu, bet tikai daļēji, jo pensija ir garantēti ienākumi, katru mēnesi. Gribu pajautāt, kas atrodas izdevīgākā stāvoklī - pensionārs ar apm. 150ls lielu pensiju, vai jauna ģimene ar 3 bērniem, kur tēvs saņem kādus 200-250ls uz rokas, bet māte saņem tikai bērnu pabalstu? Bērni ir jāapģērbj, jāpabaro, jāsūta skolā un kādreiz kāds saldums jānopērk.
Tā kā, Edgar, man šķiet, ka tieši Tu kaut ko no šīm sociālām problēmām neredzi vai nevēlies redzēt.
Es apzinos vienu lietu - mēs nekad no šis krīzes neizkļūsim, ja akli lādēsim savu valsti, ja mēs negribēsim strādāt un, ja dzīvosim ar domu, ka labi ir tur, kur mūsu nav. Mūsu valsts vislielākā problēma esam mēs paši!
Māris
26.02.2010. 10:07
Ivar, es paturpināšu - 22.aprīlī taču tik ļoti mīlētās boļševiku armijas dzemdinātājam Ļeņinam būs dzimenīte! :))
Māris
26.02.2010. 10:14
Vietur, jā,mēs esam redzējuši tos laikus, bet, diemžēl, esam aizmirsušu genocīdu pret mūsu senčiem, esam aizmirsuši badu, esam aizmirsuši laiku, kas pēc viena baltmaizes kukulīša rindā bija jāstāv 1 stunda un ilgāk. Un tas nebija tik sen - tie bija 70gadi.
Kā jau teicu mēs esam ar īsu atmiņu - sarano kaklautiņu un pilotku atceramies, bet asaras aizmirstam.
Viss, eju strādāt! :)
Ojārs
Ojārs
Pēdējo reizi manīts 2024-04-20 20:59
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Latvijas vidus, Daugavas krasts
Medību stāžs: Pirmais medījums septiņdesmitajos.
Aprīkojums: stobri vairāki
Suņi: Četrus draugus esmu pārdzīvojis
Medību trofejas: 21
26.02.2010. 10:18
Jā viestur, tā ir mana, Tava un mūsu visu vēsture un tā ir pašu piedzīvota nevis tikai muzejā redzēta. Bet mēs tomēr esam ļoti dažādi, kaut arī mūs visu savulaik "iestādīja" oktobrēnos un pionieros. Tomēr daudzi spītīgi nestājās pat komjaunatnē, kamēr citi ar sateigu vien centās tikt komunistos, jo tas deva cerības uz "izaugsmi". Un dienējuši ir gandrīz visi, bet ne visi to uzskata par pačotnuju abjazannasķ, ar kuru lielīties un tagad svinēt. Nevienam un nekad nebūs tiesību man mācīt, ka ir jāatzīmē tās svešās valsts armijas dibināšanas svētki, pret kuru cīnoties ir kritis ne viens vien no maniem tuvākajiem radiniekiem un vēl vairāku dzīve beigusies kādā no sibīrijas nometņu masu kapiem. Kas gribiet sviniet un sviniet kā gribiet, bet nebāzieties kā tādi seksuālās minoritātes pāsrstāvji visiem pārējiem vrsū ar savu vienīgo un pareizo "taisnību" !
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2012-09-07 17:50
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: Aizputes novads
Medību stāžs: 3 gadi vau vau un plinte no 1989g
Aprīkojums: šis tas ir sakrāts pa šo laiku :D
Suņi: nav
26.02.2010. 10:33
Velns parāvis administrator,klapē taču politforumu ciet....!!!!!!!!! Te nav pa medniecības tēmu nekas,lai diskutē attiecīgos forumos :(
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
26.02.2010. 10:37
Māri!
Ja Krievija vēlētos Baltijas valstis iekarotu pāris stundu laikā, jo ko mēs izdarīsim ar 2 tankiem un pāris helihopteriem, pilnīgi neko, un domā tā pati Nato mūs aizstāvēs, domāju ka nē, tas ir tikai formalitāte uz papīra, kā toreiz neaizstāvēja mūs okupācijas laikā, tā tagad, ja nedot Dievs tie veiks okupāciju, no viņu puses nebūs nekā!
Vēl tu raksti 100 km no Rīgas, lūdzu aizbrauc kā jau teicu uz tālākiem pagastiem, un tur pārliecināsies, ka tur kur tu dzīvo vēl kaut kas notiekās, vēl kaut kāds darbs tiek piedāvāts, bet mūsu pusē tieši otrādi ir kas vēlas strādāt, bet nav kur, jo viss ir iznīcināts, bet kas vēl dzīvo, ar tiks iznīcināts šī gada laikā lielo nodokļu slogu dēļ!!!!
Vēl tas ka es vai mans kaimiņš piedalās vēlēšanās neko nedot jo lielāko balsu skaitu tomēr tiek no Rīgas un Rīgas rajona. Es biju ļoti lielā šokā kad otru reizi ievēlēja Kalvīti!!! Vienkārši biju neizpratnē pat to, ko cilvēki domāja ievēlot otru reizi viņu. Ko tad tālāk runāt. Jo Reģioni maz ko dot, lielāko balsu pārsvaru dot tieši Rīdzinieki un viņu rajons, un nav ko šeit ļoti aģitēt kā ko pareizi vēlēt. Mēs laukos dzīvojoši izjūtam vienas problēmas un vēlamies redzēt vienus, bet Rīdzinieki neizjūt to ko mēs izjūtam un ievēl pilnīgi pretējos!!!! Tā pat šoruden speciāli neiešu vēlēt, jo nav par ko vēlēt, vieni tie paši vēži tikai jaunās kulēS!!!!
Māri un vēl naivi domā ka daudziem pensija ir 150 lati, beidz sapņot daudziem tā knapi 100 latu robežu sasniedz. un paskaiti kā var samaksāt visu par dzīvokli, nopirkt paisonu un pats galvenais zāles, jo tas ir svarīgāks nekā tas pats ēdiens. Cik jau pēc statistikas aizgājuši vecā gājuma cilvēki tikai tāpēc ka nevar saņemt pilnvērtīgu medicīnisko apkopi. Paskaties statistiku nabadzīgajos rajonos, Rēzeknē, Balvos, Krāslavā tur mirstība jau vairākas reizes pārsniedz dzimstību, un mirst ne tikai vecie, bet arī jaunie. Drīz būs tā ka laukos vispār nepaliks neviena, izmirs tie, un tad tiešam būs miers mājās un varēs atkal Rīgas kungi pa lēto sapirkties zemes kā tas jau notika 90 gadu beigās. Tas pats atkārtojas arī tagad, tikai toreiz vēl nedaudz kaut kas auga un attīstījās un bija cerība uz gaišu nākotni, bet tagad pat cerības pēdejais stariņs nodzis.
Kā arī lūdzu nesalīdzini kas dzīvo Rīgā vai Rīgas rajonā vai tās tuvumā, jo algu ziņā un bezdarba ziņa ir ļoti acīmredzama starpība, kādas algas ir Rīgā, un kādas tajā pašā Daugavpilī, bet atbildība ir lielāka nekā tajā pašā Rīgā!!!
Viss jāiet strādāt. Jaukas un saulainas brīvdienas :)
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
26.02.2010. 10:40
Jāni nepatīk nelasi!!!
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2012-09-07 17:50
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: Aizputes novads
Medību stāžs: 3 gadi vau vau un plinte no 1989g
Aprīkojums: šis tas ir sakrāts pa šo laiku :D
Suņi: nav
26.02.2010. 11:11
Politika ir šmucīga lieta, tāpēc nevajag jaukt to iekš visām sfērām. Man medības ir vieta, kur es no visas tās šmuces atslēdzos, atpūšos. Lai paliek kaut kas jauks bez tās politikas. Ir jārunā par politiku, tik ne te.
Lai Jums visiem jaukas brīvdienas un labs prāts !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dainis
Dainis
Pēdējo reizi manīts 2019-02-20 22:59
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Bolderāja
Medību stāžs: 1987
Aprīkojums: TOZ34E 12/70,MP153 12/76,Mannliher 30-06
Medību trofejas: 9
26.02.2010. 11:15
Ojār,kur Tu izlasiji ka kāds aicina svinēt šo dienu ,pēc šiem tekstiem,tēmas nosaukumam vajadzētu būt "Neapsveicu ar 23 februāri".
Manas sievietes apsveic mani 23 februārī,es viņas 8 martā.
Vot par tiem padomju produktiem,tas gan aizskāra.70 gados mani kristija baznīcā,svinējām katrus ziemasvētkus,23 februārī sveicām Tēvu, starp citu vecākais leitnants un pākāpi dabuja obligātā dienestā un "zboros",8 martā apsveicām sievietes un jūnijā lecām pāri jāņugunīm.Tagad arī Lāčplēša dienā ,krastmalā iedezam svecītes.
Es netaisos neko šeit svītrot.