Today name-day celebrate Viola, Vizbulīte, Vijolīte, tomorrow - Ģederts, Ģirts
Top Image

Forum

Topic - KUR pirkt ieroci ?

Kārlis
Kārlis
Last seen 2018-06-15 16:54
User status: User
Hunting standing: 20
Ammunition: Ir
Dogs: Nav
Hunting trophies: 3
07.03.2008. 11:43
Uldi Vesers, atbildot uz jautajumu par stabu veikalu - iegaju ka parasts puika no ielas un saku jautat pec padoma - ko labak pirkt ka pirmo karabini - tani laika ne es zinaju kaut ko sakarigu par tiem stobriem, ne municiju, utt... Un attieksme bija..... maigi sakot sudiga, augstpratiga, utt! Lidzigi man gaja ari Zommeraa.... Tani pat diena aizgaju ari lidz Strelniekam, kur man siki un smalki izstastija, paradija visu kas mani interese, utt. Rezutata tani pat dienaa pasutiju sauer + zeiss (budzetu gan toreiz nacas palielinat, bet nu tada ir dzive)
No ta var spriest tikai vienu - nesprieziet pec vira no cepures... :)
Aivars
Aivars
Last seen 2020-09-20 11:25
User status: Serious observer
Hunter's organization: MK Dzirnavnieks
Hunting standing: 8 sezonas
Ammunition: Sauer 202 Classic 7x64 Schmidt & Bender Zenith 2,5-10x56; Beretta White Onyx 12 cal.
Dogs: Angļu seters
Hunting trophies: 8
07.03.2008. 09:49
Paldies Jānim Misiņam un Aldim Zariņam par vērtīgajiem padomiem ! Ņemšu vērā...
Aldis
Last seen 2009-04-05 12:48
07.03.2008. 00:22
Ar kādu bisi Jānis šauj?
Jānis
Jānis
Last seen 2020-05-15 15:31
Hunting standing: 12
Ammunition: Blaser R93
Dogs: Rietumsibīrijas laika
Hunting trophies: 6
07.03.2008. 00:05
A un vel drizuma ir istade vacija. Ja gribi apskatit vaczemi un pacamdit visus pasaules razojumus vienuviet tad ta ir iespeja. Ja un es zinu ka uz vietas netirgo, bet ir iespejams vienoties par labiem cipariem un sarunat ka to stelli nobidit. Ari mana bise tika sarunata izstade.
Aldis
Last seen 2009-04-05 12:48
07.03.2008. 00:01
Sveiks Aivar. Katram no mums ir sava mīļa bode kūrā arī regulāri iepērkamies, vai vizmas iegriežamies, lai apjautātos varbūt kaut kas atvests jauns un ja ne pirkt, tad vizmas acis pamielot, kā jau noprotat, tad Es iepērkos tikkai HUBERTĀ. Ja gribi pusautomātu, tad Hubertā ir īstā vieta kur to meklēt MERKEL, HECKLER-KOCH un BROWNING kopā kādi padsmit modeļi. Kā jau Jānis Ģirnis teica MERKEL karabīnes tur lielā izvēlē arī MANNLICHER jaunais LUXUS ir aptaustāms, bodnieks runāja ka Mannliheriem jauns pievedums būšot lieldienās un arī HEYM SR30 gaidot aprīļa beigās, tiesa gan HEYMI nebūšot standarti, bet gan kaut kas labāks, protams arī cena. Jā un kur nu vēl TITAN, nu ļoti lielā izvēlē un ja kas, tad stipri lētāk nekā pie Jaunbērziņa.
Jānis
Jānis
Last seen 2020-05-15 15:31
Hunting standing: 12
Ammunition: Blaser R93
Dogs: Rietumsibīrijas laika
Hunting trophies: 6
06.03.2008. 23:52
Vajag apbraukat visus veikalus un paskatities kur iedos labaku cenu un labaka attieksme. Strelnieks un zommers cik zinu nem no viena kantora un visa kuhna viniem ir kopiga. Hiks nem no samajiem lielu dalu matu. Manlihers gan lakiam ir hika pasakums. Heyms ir 100% dupleks pasakums pie Dundura. Blases un Mauser ir saludus mezezers importetaji. Riga ir ofiss, blaser.lv Rekomendeju! Titan un braunini ir Huberts jekabpili. Sako un tikka diemzel lija Jelgava. Jaunberzins ari laikam browninus, cz un vel kaut ko.
Bet nevajag kauneties prasit atlaides un braukat un runat. Ja un tie kas te cepas par zommeru, nezinu kas Jumstur nepatik. Man nekad neviens nav meginajis iesmeret neko un godigi pateikusi kas kur ka un pa cik. Nav ta ka dazos labos veikalos ka tik panem kas ir uz vietas utt.
Jānis
Jānis
Last seen 2019-03-03 23:21
User status: Active user
Hunter's organization: Latvijas Mednieku savienība
Hunting standing: no 1989
Ammunition: TOZ, ZOLI, Titan, Sauer
06.03.2008. 19:18
Stabu ielas veikalā pārdevējs ir Uldis Šulcs...
Didzis
Didzis
Last seen 2012-07-15 08:20
Hunting standing: no 2007
Ammunition: TOZ 34 12. cal / Remington 700 CDL 30-06 Sprg.
Hunting trophies: 2
06.03.2008. 19:15
Vai tik Uldis Vesers nav tas pats Uldis, kurš tur- Stabu ielas veikalā ir pārdevējs??
Jānis
Jānis
Last seen 2019-03-03 23:21
User status: Active user
Hunter's organization: Latvijas Mednieku savienība
Hunting standing: no 1989
Ammunition: TOZ, ZOLI, Titan, Sauer
06.03.2008. 19:06
Sauer jāpērk Rīgā, Lāčplēša ielā Strēlnieks A, pēc CZ un Browning jābrauc uz Talsiem pie Jaunbērziņa, ZOLI apskatāmi Rīgā, Tērbatas ielā, Merkel vislabāk pirkt Jēkabpilī pie Bināta k-ga, Tikka jānoriskē nopirkt Jelgavā - visa Latvija Tev pie kājām :)
Ja vajag, man ir visu minēto bodīšu īpašnieku telefona numuri...
Ne spalvas!
Aigars
Aigars
Last seen 2016-04-23 23:24
Hunting standing: Normāls
Ammunition: 3 stobri
Dogs: nav
Hunting trophies: 1
06.03.2008. 17:53
Es pāris gadus atpakaļ, cītīgi liekot kopā visus plusus un mīnusus, izšķīros par Talsiem. Aigars R. parādīja, izstāstīja, piešāva... nenožēloju ne mirkli. Visu izdarīja tajā pat dienā.