Starp citu, var tikai pabrinities ar ko tikai vechi neshauj... Liku Rezekne februara sakuma (pirmais eksis): no kadiem 25 licejiem labi ja tresa dala nolika (ieskaitot jaunos kaa es). Es sashavu 61 punktu (40 stavosha, 21 kustosha). (Pa cuuku 80 punktus, jo liku abus ex. reizee) Bet ja cilveki shauj staavosha 0 punktus (!!!) tad es nesaprotu ko vini vispar taisas mezha darit. Un tie ir pilsoni ar mednieka apliecibu! Un ar kadiem muzeju eksemplariem tik neshauj! Tad nemaz nav jabrinas, ka stavosha merki 0 punktu.
Eksāmenu nokārtoju ar pirmo reizi un iepriekš nebiju braucis trenāties biju tikai šāvis pa stāvošu! Savācu 62 punktus, ja nebūtu uztraukuma savāktu vēl vairāk!!!
Nav ko badīties jābrauc un tikai jāliek, protams, ja vismaz kaut cik šāvis esi, jo nolikt nav sarežģīti!!!
Man vītne ir jau trīs gadus. Biju ar vienu jauno vītnes gribētāju trenēties līvānos, zēnam gāja kā gāja, beigās pamēģināju pats, ja godīgi ar vītni šautuvē pa kustīgu pirmo reiz rezultāti pašu pārsteidza 75 punkti ar visu to ka viena lode ārpus mērķa, ja ir sajēga kā pa to kustīgo jāmēra arī citiem kam jau ir vītnes nevajadzētu uztraukties. Tākā novēlu visiem veksmi.
Lasot atsauksmes, jūtu, ka pašam āķis lūpā pašaut tīri sava prieka un iemaņu uzturēšanas pēc. Bet, ja nav piespiedu vajadzība, laikam tomēr neskriešu tāpēc vien to gabalu uz Kandavu vai Līvāniem. Ja tomēr skriešu, tad pārstāšu sevi par prātīgu uzskatīt. Jo domāju, ka tik slikti ar to šaušanu man tomēr nav, lai bizotu uz otru pasaules galu.
man gan laikam buus jaabrauc un jaapaskatas jaaizmeegina lai vareetu peec daziem meneshiem kautko meeginaat! savaadaak ar to bisiiti jau nav tas!!!!!!!!!
Nav ko badīties jābrauc un tikai jāliek, protams, ja vismaz kaut cik šāvis esi, jo nolikt nav sarežģīti!!!
Kā darbojas samontētais lukturis ?? Kā salīdzinājumā ar SS7?