Ir protams izņēmumi, es ar uzskatu un arī zinu ka ar pretējā dzimuma pārstāvjiem var būt pat ļoti labas draudzīgas attiecības . Bet diemžēl manā praksē ir piedzīvots ka kā tikai trāpās pirtiņā, un tur tiek lietots alkohols lielos daudzumos, tad draudzība pārvēršas par citu ko!!!
Jā ir izņēmumi arī šajā gadījuma :)
Ar pretēja dz,pārstāvēm labprāt eju kopā pirtī,un neko tur sliktu nesaskatu.Esmu pat daudzas pēris.No masēšanas pagaidām atturos-"netur" nervi. Atvainojos,ka aizgāju no tēmas.
Par pretējā dzimum pēršanu un masēšanu attieksme ir pilnīga normāla, ja es peru vai masēju atkailinātu sievieti, es to mierīgi uztveru, bet ja sieviete, pati mēģina kaut ko safiltrēt, nu tad visādi ir gājis :)
Jā pirtiņa ir jāiet ar zaļā tējas uzlējumu vai vēl kaut kādu nomierinošu piparmētru kumeļīšu tēju, bez cukura, iesmērēties ar medu, matus ar mājas alu iesmērē, tad tie mīkstāki paliek, un izpērties ar ķadiķi :)
Pēršanās un Alkohols tikai pastiprina reibuma efektu un ja cilvēks nejauši pārforše ar to tad filmiņa pātrūkst :)
Tāpēc arī dažreiz sanāk ka sākas viss normāli, bet beidzas kā parasti :)
Es ar atvainojos, tikai paturpināju Māra rakstīto :)
Jaukas un saulainas brīvdienas jums kolēģi, bet tiem kam būs rīt un parīt medības nu pūku ne spalvu :)
Nezinu cik būs rīt mīnusu, bet pie mums bija -20 , bet Igaunijā pie Peipusa bija -31. un vēl vējš nepatīkams :( Cerēsim vismaz vēja nebūs :)
Un Mārim jauki izpērties un lai nervi napadodas masējot kādu jaunu kundzi :D :D :D
Ko jūs te ņematies. Kārtējā latviešu skaudība, Ka tik kāds nenošauj vairāk par mani. Tāpat jau tagad zemnieki, kuri ir mednieki sēž uz saviem laukiem. Vienkārši to padarīšanu vajag legalizēt un atvieglot medību platību organizāciju. Sakiet godīgi, vai tā nav?
Jāni,es arī šeit ņemos.Nu ņemos, tāpēc jau,ka tas ir forums.Par to,ka kāds nošaus vai nenošaus vairāk par mani,es to vienkārši nevaru ietekmēt un skaudīgs es pavisam neesmu,nav jau ko skaust,tie zvēri jau nav mans privātīpašums.To,ka zemnieki sēž,TIE KURI IR MEDNIEKI,nu sēž.Kurš tad teica,ka nesēž.To padarīšanu vajag legalizēt.Ko legalizēt,to ka oficiāls mednieks sargā lauku?Atvieglot medību platību organizāciju.Vot šito,(par cik es arī esmu zemnieks),es gribētu,lai Tu pakomentē precīzāk, kā Tu to domā.
Jupis rāvis to sākuma tēmu, to jau tāpat visi aizmirsuši bet Žanna šķiet prātīga sieva. Lai Jums laba veselība ! Priekā ! Un beidziet kašķēties. Nervu šūnas neatjaunojas!
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
22.01.2010. 22:59
Jānim L.
Varbūt mani tūlīt nomētās ar puvušiem tomātiem un vecām čībām, bet man pilnīgi pietiek, un pat pāri paliek tas, ko nomedīju kolektīvajās medībās! Vetējie zin, ka es saku- jman porcijas ir par lielām. Man kūtī stāv vistas, pīles, zosis,tītari, cūkas,truši, aitas un kazas, un es gribu kaut ko savā ēdienkartē arī pamainīt, šodien ēdam buku, rīt aitu, parīt vistu. Un mājas cūka, kas barota ar mājas ēdienu ir ļoti garšīga! Kazas gaļa nav sliktāka par buka gaļu! Un ja man rīt ļautu savā zemē šaut, es noteikti nešautu visu kas kustas, jo esmu paēdusi! Bet es domāju, ka cilvēki ir dažādi. Man, piemēram, liekas nētiski nogalināt grūsnu lapsu vai tādu, kam pavisam mazi bērniņi, kaut gan likums to atļauj. Mani netraucē tās stirnas, kas ganās pa manu zemi, nu kaut ko jau laikam viņas noēd, bet man ir patīkami, ka viņas tur ir. Bet es no daudziem esmu dzirdējusi: Bliez nost! Tāpēc es esmu PRET to, ka katrs varēs šaudīties savā mazdārziņā.
Varbūt kaut kā juceklīgi esmu uzrakstījusi, bet kaut kā tā.
Cik vienpusēja pieeja! ;)
Jā ir izņēmumi arī šajā gadījuma :)
Jā pirtiņa ir jāiet ar zaļā tējas uzlējumu vai vēl kaut kādu nomierinošu piparmētru kumeļīšu tēju, bez cukura, iesmērēties ar medu, matus ar mājas alu iesmērē, tad tie mīkstāki paliek, un izpērties ar ķadiķi :)
Pēršanās un Alkohols tikai pastiprina reibuma efektu un ja cilvēks nejauši pārforše ar to tad filmiņa pātrūkst :)
Tāpēc arī dažreiz sanāk ka sākas viss normāli, bet beidzas kā parasti :)
Es ar atvainojos, tikai paturpināju Māra rakstīto :)
Nezinu cik būs rīt mīnusu, bet pie mums bija -20 , bet Igaunijā pie Peipusa bija -31. un vēl vējš nepatīkams :( Cerēsim vismaz vēja nebūs :)
Un Mārim jauki izpērties un lai nervi napadodas masējot kādu jaunu kundzi :D :D :D
Varbūt mani tūlīt nomētās ar puvušiem tomātiem un vecām čībām, bet man pilnīgi pietiek, un pat pāri paliek tas, ko nomedīju kolektīvajās medībās! Vetējie zin, ka es saku- jman porcijas ir par lielām. Man kūtī stāv vistas, pīles, zosis,tītari, cūkas,truši, aitas un kazas, un es gribu kaut ko savā ēdienkartē arī pamainīt, šodien ēdam buku, rīt aitu, parīt vistu. Un mājas cūka, kas barota ar mājas ēdienu ir ļoti garšīga! Kazas gaļa nav sliktāka par buka gaļu! Un ja man rīt ļautu savā zemē šaut, es noteikti nešautu visu kas kustas, jo esmu paēdusi! Bet es domāju, ka cilvēki ir dažādi. Man, piemēram, liekas nētiski nogalināt grūsnu lapsu vai tādu, kam pavisam mazi bērniņi, kaut gan likums to atļauj. Mani netraucē tās stirnas, kas ganās pa manu zemi, nu kaut ko jau laikam viņas noēd, bet man ir patīkami, ka viņas tur ir. Bet es no daudziem esmu dzirdējusi: Bliez nost! Tāpēc es esmu PRET to, ka katrs varēs šaudīties savā mazdārziņā.
Varbūt kaut kā juceklīgi esmu uzrakstījusi, bet kaut kā tā.