Šodien vārdadienu svin Mirta, Ziedīte, rītdien - Marģers, Anastasija
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Aujeski slimība

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 11 lietotāji. Komentāru skaits 4. Pēdējais viedoklis 26.01.2010. 17:12
Ar medībām saistītās tēmasMedību suņi

Žanna
Žanna
Pēdējo reizi manīts 2023-11-02 23:18
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Aizpute
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
25.01.2010. 21:03
Jānim B.
nu es jau nemaz neņēmu to pie sirds ;) Tā arī uzrakstīju, ka katram cilvēkam ir individuāla uztvere ;)
Par tiem šķirnes suņiem. Mēdz būt tāda problēma, bet tomēr tajās šķirnēs, ko audzē darbam tā tik loti nepastāv. Vienkārši tie audzētāji (ne visi, bet ir tādi), kas audzē suņus tikai izstādēm izvilks jebkuru pussprāgoni, ja tik viņam ir labs eksterjers, un vēlāk izmantos to vaislai. Bet ir tādi, kas tomēr ir atbildīgi un labāk iemidzinās slimīgu kucēnu.
Arnim Š.
Kā būtu, ja paskatītos uz vācu asspalvaino putnu suni?
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2011-11-11 15:55
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: Jelgava
Medību stāžs: 21+
Aprīkojums: atbilstošs
Suņi: Tedis
Medību trofejas: 4
26.01.2010. 16:05
Ieteiktu Bavārijas asinspēdu dzinēju - esot dikti universāls, lielāks par Latvijas dzinēju. Man pašam, kā takšveidīgo piekritējam, arī dikti patīk. :)
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
26.01.2010. 17:03
Jāni esmu dzirdējis ka tieši Bavārijas Asinspēdu suns ir ļoti slimīgs pie mūsu apsākļiem. Tiesa vai ne, bet kaut kur esmu par viņiem lasījis, kur tagad jau neatcerēšos!!!!
Bet var būt kļūdos, ja kas pielabo. Par to ka šie suņi ir ļoti universāli un labi, tas tiesa, tur bija tikai labākais par viņiem rakstīts, ar vienu lielu mīnusu ka ir ļoti uzņēmīgi pret visādām slimībām.
Ir vēl viena izvesta 20 gs sākumā kaut kāda jauna suņu škirne, kā bija toreiz rakstīts, labāku mednieks neko nevēlas, bet tā kā tika ļoti daudz krustots ar dažādām šķirnēm tad rezultātā suņa organismam bija pavājināta imūnsistēma. tāpēc arī palika tā kā eksperiments, bet mednieku ziņā, nepalika populārs slimību dēļ!! Tikai arī šo škirni tagad neatcerēšos kaut kāds interesants nosaukums bija tam iedots!!!!
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
26.01.2010. 17:12
Arni par to ka ja dzīvnieks aiziet bojā tas ir no vienas puses laba ziņa tieši saimniekam, jo tieši pus otra gada atpakaļ es biju Itālijā ciemos, un vajadzēja vai nu braukt ar auto vai nu lidot ar lidmašīnu uz mājām, bija ļoti nepatīkama nojauta, jo varēja tieši ar mani kaut kas notikt, tomēr izlēmos un nolēmu lidot ar lidmašīnu. Kad atlidoju uzzināju ka mūsu mīļais maigais minka ir noslīcis akā, kā viņus tur tikt varēja līdz šim apjēgt nevaru, bet atrada viņu noslīkušu. Tāpēc un sapratu ka Mājās dzīvnieki ir jātur jo tie pirmie uztver uz saimnieka pusi ejošu nelaimi un pirmie iet bojā. Tas ir sargā gan saimnieku, gan mājas iemītniekus. To es tev varu teikt 100%, savos 27 gados to esmu jau piedzīvojis 2 reizes kad mūsu ģimenē dzīvnieks nemirst dabīgā nāvē. Par to pašu esmu dzirdējis arī no citiem mājas mīļulu saimniekiem.