Ūdram ir iemīļotas vietas, kur viņš regulāri izlien kārtot dabiskās vajadzības. Tur var pievakarē pagaidīt.
Atstāt dzīvu viņu nevar, jo tad zivju dīķī drīz nebūs.
Pavairāk lamatas un problēma atrisināta ja nē tad dīkis ir tukš pavasarī.bet ar licenzētām lamatām uz bebru.vēlu veiksmi.Viņiem garšo karpas vismaz tagat.
Jāni,labāk vispirms iedzersim par galīgi bezcerīgas lietas izdošanos!Ja gribi vaktēt tagad,tad atceries,ka ziemā mēdz būt auksti.Bet lamatas ir jāmāk pareizi ielikt,un šeit kautko ieteikt,es neesmu tāds spečuks.Man ūdrs ielīda rupja linuma tīklā,bet parastās tinas un tīkli priekš ūdra ir tikai diedziņi.Vienu noklapēja sievastēvs gaidīdams bebru.Varu pateikt tikai to,ka ūdrs ņem priekšā visu kas kust,pat to,kas kust lēnām.Starp citu,kaut kādos momentos viņš ēd arī lielos gliemežus,un tajā vietā ir jābūt veselai kaudzītei,protams,viņam garšo arī vēži.Es neapskaužu Tevi un Tavu ūdenskrātuvi.Vēlu veiksmi un pacietību!
Jāni varu ieteikt -> Paņem jebkuras žurkas lamatas vai ķeramos. Man piemēram ir tāda režģota kaste ar atsperi kur žurkas ķert. Noliec krastā un uz ēsmu svaigu zivs galvu vai arī kūpniātu! Man tā paziņa izķēra. Ūdrs pats par sevi ir ļoti ziņkārīgs un viņš nāks apsekot to kasti, bet ja iekšā būs kādas foreles galva (pa kaciju kādā Rimčikā)viņš līdīs iekšā pakaļ un paliks tur un pārējais no tavas žēlsirdības atkarīgs :) Pašam tfu tfu tfu nav vēl iemetinājies pie forelēm, bet profilaksei kaste stāv nepārtraukti, lai nu ūdra kungam nevajadzētu pārstrādāties un iet ķert zivis uz dīķi, lai uzreiz iet pie galda. Paziņam bija iemtināju;sies nu un tagad nav :)
Ir problēma... zivju dīķī ir iemitinājies ūdrs... ko darīt? Varbūt kādam ir pieredze divkaujā ar šo dzīvnieku :)
Atstāt dzīvu viņu nevar, jo tad zivju dīķī drīz nebūs.
2.Dibināt SIA"ūDRA LIKVIDāCIJA"
3.Pasūtīt ūdru killeram :)
:)