Medību stāžs: Bērnībā divreiz fāterim esmu bijis līdzi uz pīlēm. :)
04.03.2013. 10:25
Tad kad man bija darīšana ar AA tipa lādējamām batarijām,tad viss labākās bija VARTA batarijas. Bet tas bija kādus 5 gadus atpakaļ. Iespējams ka ir tagad kautkas mainijies Aa lādējamo batariju piedāvājumā. Tāpēc īpaši neko daudz nevarēšu pastāstīt.
Viens pazīstams dīleris ar slavēja šīs te bačas Valtra ražojuma, bet interesanti, pārgāja uz citu uzņēmumu par dīleri strādāt tagad šī te uzņēmuma bačas slavē, bet tās loģiski ka aprunās :) Kā saka ticēt pat tagad paziņai nevar :) kā saka ieinteresēts šajā lietā :)
Ja nešaubos savā laikā par GP bačām maksāju kaut kur 4 lvl gabalā, tagad pa 2 laši var nopirkt tipa krutās bačas, bet kaut kādi māc šaubas par kvalitāti.
Sieva nopirka kaut kāda nezināma uzņēmuma bačas, redzēs tik turēs, bet kā jau brīdināju pasteidzās un nauda būs izmesta vējā :(
Medību stāžs: Bērnībā divreiz fāterim esmu bijis līdzi uz pīlēm. :)
04.03.2013. 11:52
Pamēģini tās litija batarijas. Teorētiski viņām vajadzētu turēt vairākas reizes labāk par parastajām. Ja nemaldos litija pirkstiņi maksāja apm 2-2.5Ls gab. Ja viņas darbojas teicami tad tālāk vari skatīties lādējamās ar lādētāju. Litija batarijām lādētājs ir savādāks.
Vel vari internetā ārzemju lapās pameklēt AA lādējamo batariju testus. Tad tu zināsi kas ir kas un neviens tev vairs makaronus uz ausīm nevarēs sakabināt.
Ja nešaubos savā laikā par GP bačām maksāju kaut kur 4 lvl gabalā, tagad pa 2 laši var nopirkt tipa krutās bačas, bet kaut kādi māc šaubas par kvalitāti.
Sieva nopirka kaut kāda nezināma uzņēmuma bačas, redzēs tik turēs, bet kā jau brīdināju pasteidzās un nauda būs izmesta vējā :(
Vel vari internetā ārzemju lapās pameklēt AA lādējamo batariju testus. Tad tu zināsi kas ir kas un neviens tev vairs makaronus uz ausīm nevarēs sakabināt.
Vajadzēs vairāk palasīties, jo liekas info nekad nemaisa vai ne :) Var būt tomēr no ārzemēm vajadzēs pamēgināt iegādāties.