Nav īsti par tēmu zem šī virsraksta, negribu jaunu vērt, bet šobrīd man tīri aktuāls jautājums- cik ilgi nāk pakas no Honkongas, ASV, Anglijas pēdējā laikā(šogad)? Man no ASV viena nāk jau no 9.02., vēl neesmu sagaidījis, arī no Anglijas agrāk sīkpaka nāca 6-8 dienas, tagad jau 3. nedēļu ceļo. Latvijas Pastā man par Honkongu pateica, ka tagad no HK pakas nāk caur Krieviju... Lai Dievs žēlīgs!!! Un, ja nāk paka bez t.s. Tracking number, tad Latvijas pasts nekā nevar palīdzēt, citus nr. viņi neredz, tātad nezin, vai paka vēl ceļo, vai jau sen,labākajā gadījumā, paciņu Rīgā grauž peles, ja nav pakai kājas pieaugušas...
no Amerikas 3 ned. IR kamera 15.02 samaksāju 08.03. pastā, no Honkongas arī 3 ned. , Ķīna februārī uzkārās aizrakstīju pēc 4 ned.- pēc 6 ned. nauda bija atpakaļ kontā, tomēr ziķeri :)
Slēpts
16.03.2010. 16:46
Ints!
Man no Asv 9.02. izsūtītā atnāca laikam ceturdien- 11.03.2010.
Tākā 4 nedēļas- agrāk bija ātrāk- bet izmantoju lēno pastu, kur garantētais piegādes laiks ir 12 nedēļas.
No Honkongas paciņa bez Tracking nr atnāca pēc gandrīz 3 mēnešiem- bet atnāca.
Pagaidām nevienu paku pazaudējis neesmu...Viena pat caur Krieviju nāca- ilgi - bet atnāca...
Man no Asv 9.02. izsūtītā atnāca laikam ceturdien- 11.03.2010.
Tākā 4 nedēļas- agrāk bija ātrāk- bet izmantoju lēno pastu, kur garantētais piegādes laiks ir 12 nedēļas.
No Honkongas paciņa bez Tracking nr atnāca pēc gandrīz 3 mēnešiem- bet atnāca.
Pagaidām nevienu paku pazaudējis neesmu...Viena pat caur Krieviju nāca- ilgi - bet atnāca...