Jāni Vītol,vai Jūs esat saticicis mednieku,kurš saka es esmu slikts šāvējs.Visi taču ir baigie meistari un lai labāk ietu renkuļi pirms šaušanas bise ir labi jasakrata,tad tik tiešām varbūt kāds renkulītis trāpīs.Bet šobrīd drošāks līdzeklis ir, kā jau Aivars rakstīja,kājnieku mīnas.
Nu galīgs sviests !!!
Vieni iekrampējušies mazajos kalibros un, kolēģu argumentos par 3000J lietderību uz lielajiem pat dzirdēt negrib,
tie paši un vēl citi iekrampējušies gludstobru renkuļos uz tiem pašiem lielajiem.
"Gaļa paliek gaļa", teica OLD VAVERLĪ, un ievilka sievas līķi pieliekamajā.
Te ir kāds āķis!
Mazie kalibri lēti šauj, galvenais, kluuuusu sauj. Tieši lielos. Licenzes? Ta pofig, neviens jau nedzirdēja!
Ar renkuļiem - nu neies takš gaļu laist garām, a mošķ aizkabinās.
Viena šlaka.
Par cieņu pret medījumu es pat neiedrošinos ieminēties,
bet kā Jums ar naktsmieru?
Vai sirdsapziņa arī guļ?
Jāni O,lasot tavu rakstīto,rodas jautājums.Ar kādu munīciju tu šauj? Ja ar kaujas patronām,tad jautājumi vairāk nav,bet ja ar medību tad tev ir divas iespējas,1)Piemeklē citu munīciju.2)Celt savu šaušanas prasmi un nešaut pa iekšām.Pats es mediju tikai ar spico un šauju ar Sako Powerhed.Protams suni var uz daudz ko iemācīt,bet vai tu pats to pratīsi? Man prāt neviens sivēns nav tik vērts,lai riskētu ar suņa nošaušanu.Kārtīgs suns svešam klausa tikai filmās un ar ne vienmēr.Saimnieks var suni atsaukt un arī tuvumā esot,bet nejau pa lielu gabalu.Izaudzini tik gudru suni un es braukšu pie tevis mācīties un aicināšu arī citus to darīt.
Vieni iekrampējušies mazajos kalibros un, kolēģu argumentos par 3000J lietderību uz lielajiem pat dzirdēt negrib,
tie paši un vēl citi iekrampējušies gludstobru renkuļos uz tiem pašiem lielajiem.
"Gaļa paliek gaļa", teica OLD VAVERLĪ, un ievilka sievas līķi pieliekamajā.
Te ir kāds āķis!
Mazie kalibri lēti šauj, galvenais, kluuuusu sauj. Tieši lielos. Licenzes? Ta pofig, neviens jau nedzirdēja!
Ar renkuļiem - nu neies takš gaļu laist garām, a mošķ aizkabinās.
Viena šlaka.
Par cieņu pret medījumu es pat neiedrošinos ieminēties,
bet kā Jums ar naktsmieru?
Vai sirdsapziņa arī guļ?
Bet ja es būtu Cāces saimniece, tad kāds no manis dabūtu ar laidnīti pa snuķīti.