Šodien vārdadienu svin Vēsma, Fanija, rītdien - Mirta, Ziedīte
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Izskatas bijusi diezgan tragiska nedelas nogale :(((

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 31 lietotāji. Komentāru skaits 5. Pēdējais viedoklis 02.01.2010. 01:11

Māris
Māris
Pēdējo reizi manīts 2023-05-30 10:08
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
08.12.2009. 00:29
Aivar,tāpat kā aviācijā,pazaudēsi modrību-gaidi sūdus,vai kā tu saki slikto jociņu notikšanu.
Aivars
Aivars
Pēdējo reizi manīts 2024-06-19 18:05
Mednieku organizācija: LMS
Atrašanās vieta: Saldus , Druva,Zvārde
Medību stāžs: no tāļā 1989.gada
Aprīkojums: sauer, krieghoff,banelli,gruening&elmiger ,anschutz, ,blaser R8
Suņi: viens boksers
08.12.2009. 19:41
...esam bišku no tēmas aizbraukuši,bet,kurā kompānijā saruna sākusies, tur tai sanāk turpināties.un sadalījums pa tēmām veidojās pat traucējošs. par šaušanu ar karabīni pilnīga taisnība Tev,Māri.protams ,paškritiski jānovērtē situācija,savas spējas.un stabils šāviens un trāpījums 200m distancē pa sportinga šķīvīti (D=11cm) nav uzskatāms par kautko pārdabisku.nedaudz jāuztur formā sava šautprasme,jābūt skaidrībai par plintes,patronu un stikla iespējām,jāpaklanās medību dievietei Diānai,:),un lūdzu,gaidām medījuma iznācienu.,:). salīdzinoši ar medībām kalnos un stepēs šaušanas attālumi pa medījumu Latvijā jau tāda spēlēšanas vien ir,ja tā padomā.
Māris
Māris
Pēdējo reizi manīts 2023-05-30 10:08
08.12.2009. 21:53
Aivar,visu vārdā paldies par domu graudiem. No tēmas mēs neesam aizbraukuši nevienu drusku jo nerunāt un izlikties, ka viss ir kārtībā,arī būtu stulbi.Tad,kad es izlasīju tavu ierakstu, tad sapratu,ka ne es vienīgais pēc medībām vai palasot forumu noķeru sevi pie domas;"Spicais ir laba lieta, bet jo viņi vairāk parādās kolektīvajās medībās,jo man paliek šļauganāka dūša".Varbūtības teorijā formulās izmantotais burts P ,iegūst arvien lielāku svaru,arī Merfija likums no savas puses močī.Visvairāk tracina patvaļīga vietas maiņa,un ieraugot čomaku tajā vietā,kur viņam nu nekādi nevajadzēja būt,nevar saprast ko darīt,kliegt,smieties vai raudāt.Labi ka torņi un reljefs un gudrs kolektīva vadītājs,savādāk...... Par gaides medībām krēslā,kad var vēl šaut bez luktura vai citiem anķiniem,ir bijušas pāris situācijas,ka mati ceļas stāvus gaisā un sāc drebēt,kā apšu lapa,no iedomām vien,kas būtu bijis,ja manā vietā būtu bijis kāds cits,ne tik aizdomu pilns.Tu teiksi;"Māri,bet drīkst šaut tikai............",nu protams,tikai un vienīgi pa skaidri......,bet gadās blakus apstākļi,kuri it kā netieši bet provocē uz nepatikšanām,un tas mani biedē vivairāk.Pats esmu neapzināti provocējis"sūdus",paldies Dievam, tagad tikai pastiprināti pie šīm situācijām ir jāpiedomā. Kolīdz patrona ir stobrā,mēs esam atbildīgi par visiem kuri ir apkārt ap mums,un tūlīt sākas paredzēšana,kas notiks ja....,,,kur pēc šāviena paliks lode,vai aiz lopa nav dzinēji,galu galā kāds sēņotājs vai žagaru'lasītājs,vai es nestāvu tā, ka pēc šāviena lode lidos pāri reljefam.Vot šito ka es iedomājos,tad arī paliek neomulīgi,lai neteiktu vairāk.
Konkrēti neko nebazūnēšu,jo mums ir daudz, pārāk pareizu,nekad,nekad" nepaklupušu" kolēģu,kuri tūlīt man gribēs atgādināt kas ir un kas nav likumīgi. Drusciņ atkal tā pavairāk bet centos bez līrikas.Sāku dialogu ar Aivaru bet sanāca kā vienmēr.
Žanna
Žanna
Pēdējo reizi manīts 2023-11-02 23:18
Atrašanās vieta: Aizpute
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
02.01.2010. 01:11
Youtube video
Imants
Pēdējo reizi manīts 2014-03-26 12:44
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
02.11.2012. 13:58
Te iet runa nevis par trofeju vai gaļu, a bet par situāciju, kas var atkārtoties , kad tiešām būs ko dalīt!