Esmu sapratis vienu,ka šādu mākslas darbu pie manas un vēl man pazīstamu, dažu mednieku intensīvās vandīšanās pa mežu,mums rokās dot nedrīkst.Visu cieņu Aldi Tavam meistaram,bet man nervi būtu beigti ja visu mīļu brīdi jāuztraucas vai kautkur mašīnā nepiesitas,vai kāds paņemot pretī kautkur neapgāzīs,vai nenoslīdēs zemē kamēr rausīšos augšā kravas kastē.Šādu izstrādājumu tikai pie sienas un vēlams aiz stikla kupola,un vēl par tādu naudu,šausmas,kad tik kautkas nenotiek..........):):):):):):):Ja nu vienīgi vienreiz gadā,kādā īpašā svētku dienā,un tikai spec.ieroču nesēja pavadībā.Neņem ļaunā manu sarkasmu,tas bija tikai joks.
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
06.02.2012. 14:10
Saprotu, bet nu manupraat jebkuru plinti iisti taa kaa nepienaaktos izmantot bebru dambju jaukshanai laapstas vietaa. Man tas meistars staastija, ka vinjam atnesa laidi peec aptuveni meenesha vai diviem lietoshanas un vinja esot bijusi taa nojaata, ka vienkaarshi raudiens esot naacis. Vaardu sakot viss atkariigs no pasha lietotaaja. Es piemeeram, ja eju pa labiibu, garu zaali vai kruumiem vienmeer laidi ar roku aiz muguras turu.
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
06.02.2012. 16:29
Drošāk faberžē biksās kā šitāds ierocis līdzi mežā!!! Vai apdrošinājis esi? Piedod, bet mana kasko šādas skādes nenosegs un savā mašīnā no masta uz mastu aizvest nevarēšu - nevaru atļauties. :D
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
06.02.2012. 16:55
Nevienam nekas jau netiek uzspiests, staasts ir vienkaarshi turpinaajums teemai par to, kas ir teicami un skaisti, kas vienkaarshi labi un kas ne labi, ne arii skaisti un ko var uztaisiit cilveeki ar labaam rokaam tepat Latvijaa. Taapat arii kaa vienkaarsha ilustraacija tam, ka ar labiem apstraades materialiem (specialiem ellju maisijumiem) var dabuut daudz smukaaku koku nekaa ar parastu linseeklu ellju, ko daudz celj gandriiz debesiis, kaa vieniigo un iisto liidzekli koku apstraadei. Un es ne mirkli nesaku, ka plastmasas laide ir nelietojama. Katrai no shiim mantaam ir savas priekshrociibas un savi truukumi, jautaajums tikai par to, kas katram atsevishkjam cilveekam liekas forshi un ko var/grib atljauties par to izteereet.
Jāāāāā, Aldi, īsts meistardarbs! Ir jau skaisti, bet medībās, dažādos laika apstākļos, nu nezinu...
Būtu žēl, bet pa smuko, man patīk! Visu cieņu! Man patīk, ka cilvēkam ir svarīgs arī estētiskais baudījums no
ieroča, ne tikai tas ka lēts un arī šauj. Iženiekiem un Tozeniekiem ir uz ko tiekties!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
BET,
Vai kāds nav dzirdējis, kur varētu uztaisīt plastikāta, stiklašķiedras, kompaunda u.t.t laidi?
Kaut ko līdzīgu "buttstock with pistol grip".
Griezties pie plastikāta laivu ražotājiem diezin vai būtu nopietni.
Piemēram Browning Bar
Patīk militārais stils, plastmasa liekas piemērotāka mežā, ērtāks satvēriens, kopšana.
Patīk uzlabot savu ieroci, tā pat kā Aldim, bet plastikātā.
Iespējama formu dažādība, pēc domas lidojuma, neņemot vērā materiāla mehānisko izturību.
Izdrāžot tādu laidi no koka, tā vienkārši sašķelsies.
09.02.2012. 10:01
Vai kaut kur nav nopērkamas ortopēdiskās/anatomiskās laides sagataves - respektīvi, laide gandrīz gatava, atliek vien pašam iekalt/iesēdināt savu konkrēto dzelzi?
09.02.2012. 12:55
Juris, nu tak itkaa gudrs vecis esi, bet nu, ja tas jautaajums bija nopietns, tad piedod ....
Kaada veel universaala anatomiskaa laide?!?!?! Nu tu ko?!?!? Kaa kautkas, kas ir domaats "iipashi individuaals/personas rumpja iipatniibaam" var buut jau gandriiz gatavs?!
Bez tam "ieseedinaashanas" vietas tak arii ir miljons veidu, kas veel itkaa buutu risinaams atstaajot ljoooti daudz galju klaat.
09.02.2012. 13:36
Tieši par variantu ar "daudzo gaļu" ir jautājums. Tas nu patiesi būtu naivi gribēt tik gatavu sagatavi, kas vairs lietojama tik kādam vienam verķim. :)
Būtu žēl, bet pa smuko, man patīk! Visu cieņu! Man patīk, ka cilvēkam ir svarīgs arī estētiskais baudījums no
ieroča, ne tikai tas ka lēts un arī šauj. Iženiekiem un Tozeniekiem ir uz ko tiekties!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
BET,
Vai kāds nav dzirdējis, kur varētu uztaisīt plastikāta, stiklašķiedras, kompaunda u.t.t laidi?
Kaut ko līdzīgu "buttstock with pistol grip".
Griezties pie plastikāta laivu ražotājiem diezin vai būtu nopietni.
Piemēram Browning Bar
A kam nepieciešami visi tie buttstock and boolpup?
Patīk uzlabot savu ieroci, tā pat kā Aldim, bet plastikātā.
Iespējama formu dažādība, pēc domas lidojuma, neņemot vērā materiāla mehānisko izturību.
Izdrāžot tādu laidi no koka, tā vienkārši sašķelsies.
Kaada veel universaala anatomiskaa laide?!?!?! Nu tu ko?!?!? Kaa kautkas, kas ir domaats "iipashi individuaals/personas rumpja iipatniibaam" var buut jau gandriiz gatavs?!
Bez tam "ieseedinaashanas" vietas tak arii ir miljons veidu, kas veel itkaa buutu risinaams atstaajot ljoooti daudz galju klaat.