Juri, bet vai Tu pats savas domas ņem par pilnu?
Ivo, ne jau par to ir runa. Ir daudz labu optiku, bet katra attiecīgi maksā, cena atkarīga no stiklu kvalitātes no garantijas ilguma no atpazīstamības no tā cik progresējoša ir dotā firma un spejīga uzdrošināties saviem esošajiem un potenciālajiem klientiem katru gadu pasniegt kaut ko jaunu, bet citi štancē gadu desmitiem vienu un to pašu bez jebkādām inovācijām. Rodas jautājums vai vispār ir taktiski salīdzināt tik atšķirīgus brendus? ES personīgi esmu salīdzinājis ļoti daudz optiku un varu teikt ka atšķirība ir un liela.
Ja cilvēks nevar atļauties maksāt piemēram par Zeiss, Blaser, Land Cruiser un t.t., tad nevajag apgalvot ka tas nav vajadzīgs, vai arī ka tas ir tas pats tikkai daudz reizes dārgāk, tā nemēdz būt, atšķirība ir vienmēr.
Ar cieņu un nevajag to uztvert personīgi.
Ieiet Čomaks veikalā un Pārdevējam prasa, Č- jums būtu laba optika medībām? P- Jā reku šitas Meoptas ir baigi labs, Č- a cik viš maksā? P- 600Ls, Č- blin, a nekā dārgāka nav? P- hmmm.. reku Swaro pa 2500Ls, a kāpēc negribi to Meoptu? viņš tikpat labs. Č- ta draugi nesapratīs... :)))
Nu IR tāda kategorija kas vienmēr grib mērīties krāniņiem, nekur no tā neizbēgt.
Es mantas vērtēju pēc funkcionalitātes un kvalitātes, nevis pēc cenas.
Aldi, man nav arī saprotams kapēc Tu vienmēr uzskaiti brendus, tipa Zeiss, Blaser, Land Cruiser, Mersedes, neviens no šiem brendiem neartodas mana topa augšgalā. Gribi zināt smalkāk taisi jaunu tēmu, nu tipa "Mani sapņu brendi", vai kaukā tā..
Atvainojos tēmas lasītājiem par galīgo OFFtopic, vairāk tā nedarīšu.
PS. kas Tev teica ka es nevaru atļauties samaksāt par Zeisu un Bleizeri utt.?
Jāzep :) tas tev likās par maz? :)) xz, nesapratu jautājuma būtību :)) Tev arī tāda kompānija kur visi mēras? :) es nezinu kur var dabūt pašu dārgāko... :D
Tad nu tā. Es ar beidzot saņēmu dūšu un pasūtīju no Dnrsports Leupold VX III 3.5-10x50 Illum Duplex Matte + Shippings = 757.99 USD 24.01 pasūtiju un šodien pastā izņēmu,kautgan bij atnākusi jau 31.01. Invoisā bij ierakstīts 450 USD + pasts 33.50 USD.Aprēķināts bij tikai PVN 42.47 Ls + maksājuma komisija 1Ls. Kopā sanāca 200 Ls lētāk kā LV.
Ivo, ne jau par to ir runa. Ir daudz labu optiku, bet katra attiecīgi maksā, cena atkarīga no stiklu kvalitātes no garantijas ilguma no atpazīstamības no tā cik progresējoša ir dotā firma un spejīga uzdrošināties saviem esošajiem un potenciālajiem klientiem katru gadu pasniegt kaut ko jaunu, bet citi štancē gadu desmitiem vienu un to pašu bez jebkādām inovācijām. Rodas jautājums vai vispār ir taktiski salīdzināt tik atšķirīgus brendus? ES personīgi esmu salīdzinājis ļoti daudz optiku un varu teikt ka atšķirība ir un liela.
Ja cilvēks nevar atļauties maksāt piemēram par Zeiss, Blaser, Land Cruiser un t.t., tad nevajag apgalvot ka tas nav vajadzīgs, vai arī ka tas ir tas pats tikkai daudz reizes dārgāk, tā nemēdz būt, atšķirība ir vienmēr.
Ar cieņu un nevajag to uztvert personīgi.
Nu IR tāda kategorija kas vienmēr grib mērīties krāniņiem, nekur no tā neizbēgt.
Es mantas vērtēju pēc funkcionalitātes un kvalitātes, nevis pēc cenas.
Aldi, man nav arī saprotams kapēc Tu vienmēr uzskaiti brendus, tipa Zeiss, Blaser, Land Cruiser, Mersedes, neviens no šiem brendiem neartodas mana topa augšgalā. Gribi zināt smalkāk taisi jaunu tēmu, nu tipa "Mani sapņu brendi", vai kaukā tā..
Atvainojos tēmas lasītājiem par galīgo OFFtopic, vairāk tā nedarīšu.
PS. kas Tev teica ka es nevaru atļauties samaksāt par Zeisu un Bleizeri utt.?
kursh swaro maksaa 2500Ls????apmeeram meeneshus 3-4 atpakalj man stabu ielaa SWARO Z6i 2-12x50 piedaavaja par apmeeram 1200 Ls....
vnk piekasiijos pie vaardiem:)neesmu redzeejis SWARO pie mums,kas maksaatu 2500 Ls:)