Valdi!
Bebru lamatu stangas pie ražotāja maksā 5 EUR. caunu iespējams ka vēl mazāk.
Kāda mārutka pēc , jāmeklē kaut kādi "athodi", kaut kas jāloka?
Un būs sūdīgs metāls tāpat nekas neizdosies..
Valdi!
Ražotājs ir 150 km no Rīgas:)
Ja es braucu uz saviem laukiem tas ir 50km līkums, kuru es papildus izmantoju, jo tieku paspiningot Gaujā , kur to par Koivu sauc..
Nopērku pie reizes 10 lamatas un tici man - nu nemaz nedomāju meklēt metālu un kaut ko taisīt:)
Jā nu labi ka tikai 150km , rau tad jau slazdiņus arī nav jāpērk pa 16e gabalā vai jāmeistaro pašam kā daru es, SLAZDU ZAVODS Estos no manis būs pāri trīsarpus simtiem km ......Mēģināju caur čomu sūtīt no eboja ,ta gandrīz paliku bez slazdiem un naudas, MUITA ,bija jabrauc uz zavodu labāk estos būtu ekskursija un daudz (ļoti daudz) lētāk.
Slēpts
05.02.2015. 12:33
Caunu slazdi pie ražotāja 7 EUR gabalā:) par 16 EUR sanāk divi slazdi un vēl paliek pāri:)
Vienīgais sliktums- viņi nestrādā brīvdienās.
Slēpts
05.02.2015. 12:38
Pie reizes uzmetu acis mājaslapai - caunu slazdu stangas maksā 3 EUR:)
Ja jāpērk krāsas baloniņš, pasākums mājās izmaksā ievērojami dārgāk:)
Neaizmirstam jaunos slazdus ateļļot, krāsot un sagatavot jaunajai sezonai. Joutube: trapping 101 new trap prep, vai arī boiling and dyeing fur traps.
Process īsumā: ateļļošana (101 metode; vārīt ūdenī un šķīdinātājā, turēt pāris dienas ūdenī un etiķī, augstspiediena strūklošana u.c.), impregnēšana/krāsošana aizsardzībai pret mitrumu un arī pat vārīšana zaru/lapu/sūnu uzlējumā, lai noņemtu visus cilvēka vides aromātus.
Izklausījās, ka te dažam cauna līdz slazdam tiek, bet iekšā nelien, tad nu šis varētu palīdzēt.
Kā ir jaunajā sezonā ar caunām?
Bebru lamatu stangas pie ražotāja maksā 5 EUR. caunu iespējams ka vēl mazāk.
Kāda mārutka pēc , jāmeklē kaut kādi "athodi", kaut kas jāloka?
Un būs sūdīgs metāls tāpat nekas neizdosies..
Ražotājs ir 150 km no Rīgas:)
Ja es braucu uz saviem laukiem tas ir 50km līkums, kuru es papildus izmantoju, jo tieku paspiningot Gaujā , kur to par Koivu sauc..
Nopērku pie reizes 10 lamatas un tici man - nu nemaz nedomāju meklēt metālu un kaut ko taisīt:)
Vienīgais sliktums- viņi nestrādā brīvdienās.
Ja jāpērk krāsas baloniņš, pasākums mājās izmaksā ievērojami dārgāk:)
Un vispār kas tas ir par lopu,kas pie..rš pat mājas bēniņus.. Vai tie ir seski?
Process īsumā: ateļļošana (101 metode; vārīt ūdenī un šķīdinātājā, turēt pāris dienas ūdenī un etiķī, augstspiediena strūklošana u.c.), impregnēšana/krāsošana aizsardzībai pret mitrumu un arī pat vārīšana zaru/lapu/sūnu uzlējumā, lai noņemtu visus cilvēka vides aromātus.
Izklausījās, ka te dažam cauna līdz slazdam tiek, bet iekšā nelien, tad nu šis varētu palīdzēt.
Kā ir jaunajā sezonā ar caunām?