Cik vispār skaitās liela platība? Tīri statistikas pēc - cik ha ir jūsu kolektīviem?
Slēpts
27.10.2017. 22:06
Cik vispār skaitās liela platība?
Tas tāpat kāprasīt cik skaitās daudz naudas! :D Deputātiņiem kas paskriet nevar jo vēders traucē tūkstoši diez vai būs daudz,a strādniekam pa minimālo arī sotaks ir daudz.
Arī kolektīvā kas ir daudz platības??? Vienā ir 10 kakli , otrā ap 40. Diez vai abos kolektīvos 1000ha būs vienāds lielums platībām pēc būtības.
Tad lūk, labāk noslēgt jaunus līgumus un izšaut visu lieko.
Reizēm es saprotu , kāpēc visiem netiek dotas iespējas un vara . Mēs savā stulbumā un iedomībā ātri vien izlemjam , kas dabā ir lieks un kas man nepatīk . Jau tagad ir daudzi objekti , kur "liekā " ir pavisam maz palicis .
Cien. M.M. pievērs uzmanību vārdam izšaut , tas nozīmē iznīcināt - lai nav neviena . Tipiska mūsdienu sociopāta domāšana , viss , kas traucē ir jānovāc no ceļa . Zinu dažus zemniekus , kuri lai cīnītos ar bebriem , grāvjos lej indes . M.M. ja Tu esi mednieks , vai tiešām gribi lai nav neviena bebra , jenota , lapsas un citu nelimitēto ???
M.M., man liekas , ka Tu tur kaut ko raksti nemaz nesaprotot par ko ir runa . Vai pēc medībām esi vairāk paņēmis uz krūts , vai arī tāda ir tava daba .
'Jānis Melderis
27.10.2017. 08:40
Rūdolf, līdz paliek 1 cūka uz 200ha, bet ne ilgāk par 2020.gada 31.martu, mežacūkas atļauts medīt arī:
1) medību iecirknī, kura platība ir no 200 līdz 1000 hektāriem, ieskaitot meža zemi un lauksaimniecībā izmantojamo zemi;
2) medību platībās (vietās), kurās saskaņā ar Medību likuma 3.panta trešās daļas 3. un 4.punktu medības ir aizliegtas, vai platībās, kurās zemes īpašnieks pats izmanto medību tiesības vai ir rakstveidā pilnvarojis citu personu izmantot medību tiesības nelimitētu medījamo dzīvnieku medībām;
3) medību iecirknī, kura platība ir mazāka par 200 hektāriem.
P.S. Kur Jums tā sāpe/problēma, ka kādam citam kolektīvam ir lielas platības un ar naudiņu arī viss kārtībā?'
Neiedzilinoties, tas nozīmē ko? Var saukt mednieku šaut cūkas attīecīgā vietā nesaskaņojot ar kolektīvu kam tur, varbūt, kas pieder?
Sāpe nav naudā bet noteiktā kolektīva slinkumā, man jāalgo traktoru katru lauku apciemošanas reizi lai labot rakumus?
Nebūtu cūkas būtu miers.
Inde arī risinājums.
Ko biedri ieteiks par kādu lapu, kur var aplūkot mežus, kuri jau ir aizsisti, kuri nav, un kurš aizsita un uz cik ilgu laiku?
Jo sazin kā maksa noteikdama, nu pat ja 0.2 eur par ha. un pat vislielako platibu 2500=tikai 500 eur. A kā meklēt tā?
Tas tāpat kāprasīt cik skaitās daudz naudas! :D Deputātiņiem kas paskriet nevar jo vēders traucē tūkstoši diez vai būs daudz,a strādniekam pa minimālo arī sotaks ir daudz.
Arī kolektīvā kas ir daudz platības??? Vienā ir 10 kakli , otrā ap 40. Diez vai abos kolektīvos 1000ha būs vienāds lielums platībām pēc būtības.
27.10.2017. 08:40
Rūdolf, līdz paliek 1 cūka uz 200ha, bet ne ilgāk par 2020.gada 31.martu, mežacūkas atļauts medīt arī:
1) medību iecirknī, kura platība ir no 200 līdz 1000 hektāriem, ieskaitot meža zemi un lauksaimniecībā izmantojamo zemi;
2) medību platībās (vietās), kurās saskaņā ar Medību likuma 3.panta trešās daļas 3. un 4.punktu medības ir aizliegtas, vai platībās, kurās zemes īpašnieks pats izmanto medību tiesības vai ir rakstveidā pilnvarojis citu personu izmantot medību tiesības nelimitētu medījamo dzīvnieku medībām;
3) medību iecirknī, kura platība ir mazāka par 200 hektāriem.
P.S. Kur Jums tā sāpe/problēma, ka kādam citam kolektīvam ir lielas platības un ar naudiņu arī viss kārtībā?'
Neiedzilinoties, tas nozīmē ko? Var saukt mednieku šaut cūkas attīecīgā vietā nesaskaņojot ar kolektīvu kam tur, varbūt, kas pieder?
Sāpe nav naudā bet noteiktā kolektīva slinkumā, man jāalgo traktoru katru lauku apciemošanas reizi lai labot rakumus?
Nebūtu cūkas būtu miers.
Inde arī risinājums.
Jo sazin kā maksa noteikdama, nu pat ja 0.2 eur par ha. un pat vislielako platibu 2500=tikai 500 eur. A kā meklēt tā?