Tāpēc, ka tas būtu pārāk vienkārši! Kontolētājiem nāktos vēl ķerstīt tiešām īstus malumedniekus, jo tad ar ļaunprātīgajiem atļauju uz vietas nenorakstītājiem, pārkāpumu atklāšanas statistikas plāni vairs nepildītos. ;)
Latvija viss kas butu vienkārši tas neder :) driz vel bus maksas telefons 1Ls min :) kur ierakstis ta :) es Juris Gaspars nosavu meza cuku:) esmu no tada kolektiva vaditajs ir Ojārs Žvagiņš :) savu ar tadu bisi vel registracijas numuru janosauc cik savieni tika izsauti un kadu municiju lietoju un cik cuka sver utt.. un kura ipasnieka zemes gabala vina tika nosauta cik daudz postijumus nodarija un ta par katru nosauto dzivnieku :) vot to vajaga viniem ieteikt tie tik butu podi :)es tagad piesaku autor tiesibas uz sito naudas ieguves planu :) :) :) ja slauc tad slauc kartigi un vel pienemt likumu kad visi meza zveri vel javed uz kautuvi kura ir licenzeta un tur drikstetu vinu dirat un vel analizes visadas butu jataisa :)Latvija butu viss drosakas medibas pasaule :) ko iesakam?????? jo drosiba ir pirmaja vieta zveram var but kadas slimibas kas ir bistamas cilvekam :) :) :)
Jā un medījuma pirmapstrādi jāveic tikai pie sertificētiem dīrūžiem tikai sertificēta speciālista uzraudzībā un klātbūtnē (protams pēc viņu noteiktas takses) pieaicinot klāt VMD amatpersonu, lai viss būtu korekti! Tie pēc visiem ES standartiem un normatīviem sertificētie dīrūži varētu būt pa visu latviju nu kādi 10(tik pat cik šautuvju)! Vo tiek tik būtu cunduri ;)
Nē, tās vienkārši ir plāksnītes, ar medību atļaujas numuru. Dažādās valstīs ir dažādas medību atļauju birkas, šīs vēl tādas paprastas, noņemamas. Pie mums tādas neder, jo par citu iespējamajām ļaunprātībām katrs taču spriež pēc sevis, arī tie, kuri ir "vienlīdzīgāki par vienlīdzīgajiem". :D Bet ir arī krietni nopietnākas sistēmas, līdzīgi, kā mājlopiem ausīs iespiežamie klipši, vai arī ap ragu, jeb kāju savelkamas un neatveramas birkas.
Kā saka labāk dzīvosim zaļā valstī, bet humpalās :)