Tēmas nosaukums - Kādā temperatūrā pareizi jākūpina gaļu.
Informācija
Šajā diskusijā piedalās 9 lietotāji. Komentāru skaits 2. Pēdējais viedoklis 28.02.2014. 13:35Līdzīgās tēmas

Gunārs
Pēdējo reizi manīts 2024-01-29 14:23
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
28.02.2014. 13:08
Kad taisīju kupatus un cepu cepeškrāsnī, pievienotais šņabis deva nepatīkamu aromātu gan gaļas masai, gan gatavam produktam! Kā ir ja kūpina? Cik saprotu stprais ir vajadzīgs, lai gaļa nesāktu skābt masai nogatavinoties! Drīzumā domāju mēģināt desas kūpināt, tad liet stipro klāt vai nē? Padalaties pieredzē!
Egils
Pēdējo reizi manīts 2023-09-23 19:56
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Medību trofejas: 1
28.02.2014. 13:35
Nelej. Vienreiz vadoties pēc vienas receptes pielēju masai klāt brendiju, un sapisu visu produkciju. Gaļas masa nevar saskābt, ja nogatavinās ledusskapī no 0 līdz plus 4 grādiem.