Labvakar, brašie mednieki !
Egons Strzdiņš . Apsveicu ! Jus neesat vienigais, kuram trapijas šīs jocigas pedas. Mana meita nofotografeja tieši tādas pašas mūsu setā ! Smejamies, ka tas ir pertiķā pedas. Jo piektais pirksts tālu atpakaļ! Laikam tomer globala sasilšana!Pat pertiki pie mums parvakušies .
Bet, ja nopietni, tad ENOTS. Viņam četri pirksti uz pedas. Bet piektais no priekšejas ķepas, kurām virsu uzspiedas peda no pakaļ ķiepas, biškiņ pamišus. Ta iznak garena peda ar pieciem pirkstiem.
Starpcitu manas lauku mājas pagalmā ir tādas pašas "pēdas" - uz iebraucamā ceļa, pie garāžas, mauriņa utt ... māja neatrodas meža vidū, apkārt ir daudz citu māju...šaubos ka tās varētu būt meža cūkas - ja tā ir tad tās ir no cirka jo mājai apkārt ir 1,5m augstu sēta... pats esmu nesaprašanā!!!
Nē Raiti, to izdarijā ar trakumsērgu apsēsts kurmis :) Jo dzinās tik pat trakai sliekai :) Un beigu beigās kurmis notiesāja slieku :) Jo lauks tālak nav uzcelts :)
Egons Strzdiņš . Apsveicu ! Jus neesat vienigais, kuram trapijas šīs jocigas pedas. Mana meita nofotografeja tieši tādas pašas mūsu setā ! Smejamies, ka tas ir pertiķā pedas. Jo piektais pirksts tālu atpakaļ! Laikam tomer globala sasilšana!Pat pertiki pie mums parvakušies .
Bet, ja nopietni, tad ENOTS. Viņam četri pirksti uz pedas. Bet piektais no priekšejas ķepas, kurām virsu uzspiedas peda no pakaļ ķiepas, biškiņ pamišus. Ta iznak garena peda ar pieciem pirkstiem.