man uz 308win ir doctor.Bet parasti saka ka sliktākajā gadījumā optikai ir jabūt apmēram ieroča cenā vismaz.nav jau jēga pirkt lētu optiku un likt dārgam stobram jo nevarēsi ne krēslā redzēt ne arī precīzi šaut.
Slēpts
07.07.2009. 22:06
man uz 30-06 spr. Leupold VX-III - perfekti! Salīdzināju krēslā ar Swaro Z6i, protams Leopolds atpaliek, bet ne tik daudz kā cenas starpībā.
P.S. Artur L., sazinies ar ražotāju mājaslapā - salabos vai apmainīs, vienīgais ka iespējams sūtīšana būs pašam jāmaksā.
Pašam ir Burris EURO DIMOND 3*12*56. Lietoju jau pus gadu, izšauts ir kādi vismaz 100 šāvieni. Ierocis CZ 550 kalibrs 30-06. Pagaidām nesūdzos iet labi. Kronšteini MAK ātri noņemamie, Ja visu iegādāties lielākoties pa taisno tad viss sanāca 996 LVL + siksna 12 Ls + lukturis 105 Ls kopā 1113 Ls. Ja tas viss tiktu pirkts šeit Latvijā caur bodi atdotu ap 1700 LVL. Domājams naudas starpība acīmredzama.
Optika tika pasūtīta pa taisno no ASV, jo cenu starpība ASV un pie mums ir acīmredzama. Par optiku atdevu 366 Ls, tagad jau maksā vēl lētāk kā saka krīze, bet mēģināju visu oficiāli nokārtot saskaitīja prāvu naudas summiņu pāri 800 Ls.
Ja ir iespēja tad pēc visu pa taisno, jo nav ko barot dīlerus un vēl nezin ko!!!!
Edgar, optikas iegāde no ASV oficiāli jākārto tik un tā, ja negribi vazāties pa muitas administratīvajām sēdēm, un, piedevām, uz drošības policiju, saku no savas pieredzes:(
Ja sūtīt pa pastu jā, bet ja kāds paziņa lido no ASV tad ir vieglāk sarunāt atvest to.
Vel ir iespēja pasūtīt optiku no ASV caur Lietuvu, lai kāds paziņa no Leišiem pasūta optiku, jo cik dzirdēt tur nav tādu nodokļu kā pie mums.
man uz karabīnes ir virsū optika bushnel elite 3200 lietoju jau divus gadus nekādu problēmu un par tādu naudu kvalitāte arī ir normāla pirku Ebay par 183 dolāriem
P.S. Artur L., sazinies ar ražotāju mājaslapā - salabos vai apmainīs, vienīgais ka iespējams sūtīšana būs pašam jāmaksā.
Optika tika pasūtīta pa taisno no ASV, jo cenu starpība ASV un pie mums ir acīmredzama. Par optiku atdevu 366 Ls, tagad jau maksā vēl lētāk kā saka krīze, bet mēģināju visu oficiāli nokārtot saskaitīja prāvu naudas summiņu pāri 800 Ls.
Ja ir iespēja tad pēc visu pa taisno, jo nav ko barot dīlerus un vēl nezin ko!!!!
Vel ir iespēja pasūtīt optiku no ASV caur Lietuvu, lai kāds paziņa no Leišiem pasūta optiku, jo cik dzirdēt tur nav tādu nodokļu kā pie mums.
Paldies