Šodien vārdadienu svin Uvis, Gints, rītdien - Viola, Vizbulīte, Vijolīte
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Asspalvainais foksterjers

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 5 lietotāji. Komentāru skaits 5. Pēdējais viedoklis 07.05.2010. 08:47
Ar medībām saistītās tēmasMedību suņi

Artūrs
Artūrs
Pēdējo reizi manīts 2015-06-16 15:11
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
26.06.2009. 13:13
Kādas atsauksmes par šo šķirni? Pieredze ieteikumi?
aigars
Pēdējo reizi manīts 2009-06-27 14:14
Lietotāja statuss: Vērotājs
26.06.2009. 19:03
Tas ir universāls sunītis! Der visur-mājas gultā,medībās bebros un labs interjēra objekts bet ir kaprīzs un klausa tik vienam saimniekam.
aigars
Uģis
Uģis
Pēdējo reizi manīts 2022-05-02 21:24
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Medību stāžs: dzinejs-6,mednieks-12
Medību trofejas: 2
26.06.2009. 19:39
Ka jau teikts universals suns, pasam 2 majas bija, diemzel viens sogad pec dzinejmedibu sezonas beigaam aizgaja uz labakiem mediibu laukiem:( Loti dzivespriecigi suni,vienmer laba garastavokli, mans loti labi strada gan alas, uz bebriem un dzinejmedibas. Neteikshu ka klausa vienu saimnieku, vienu vins visvairaak respektees, bet klausiis tos, kas ar vinu kopa strada. Reizem var gadities grutibas ar sasauksanu, ja vins ir ar kko loti aizrauts. Pat neraksturiigi, bet manejie uz pilem ar labi darbojas. Nemot sadu suni vajag platibu setai labu, jo suns ir loti kustiigs. Par siem suniem varu pateikt tikai pasu labaako. Vienigi pie medibam japiebilst, ka ja sunitis vairak domats dzinejmedibam, tad pie alaam paaraak nevajadzetu radinaat, jo dzinejmedibas vinam var rasties citas intereses, pats esmu meza racies ala, lai dabutu ara jenotu, kuru vins iedzinis sturii.
Daiga
Pēdējo reizi manīts 2009-06-27 13:05
Lietotāja statuss: Vērotājs
27.06.2009. 13:02
Man arī ir divas foksenes, viena ideāla dzinējmedībās otrai vairāk velk uz alām, abas audzinātas vienādi, bet raksturi galīgi atšķirīgi.Medībās klausa, ievēro mastu robežas un neaizskrien bez vajadzības tālāk.Ja aizved tāpat pastaigāties, tad brīžam pazūd stundām, ja kas labs atrasts.Vienīgi viņas vienmēr gaida uz atstāta apģērba gabala.Klausa visus ģimenes locekļus, vienīgi ja ko nodarījušas tad meklē mani.Ar viņām vienmēr mājās jautrība.
Līga
Līga
Pēdējo reizi manīts 2013-10-04 11:43
Lietotāja statuss: Lietotājs
Mednieku organizācija: MK "Pociems"
Atrašanās vieta: Limbaži
Medību stāžs: 12 gadi
Aprīkojums: IŽ-27EM
Suņi: Bavārijas asinspēdu dzinējs suns - III.pak. pa m/c
07.05.2010. 08:47
Sveika, Daiga! Mani interesē foksterjera kucīte. Vai vari dot kādu padomu, kur meklēt?