Vienam māte vienam meite, kā visās lietās, katrs jau būvē pēc uzskatiem un rocības, nevar jau viennozīmīgi citus nopelt un citus lielīt:::) Vienīgi Zanei tā profilene kā precību sludinājumos, bet tā jau viņas izvēle, man tas arī netraucē:::)
Heijā Zanīt, vai tik tās nebūtu Tavas problēmas, mēs te tā nedaudz pasmaidam tikai par tavu profileni, nav jau slikta un mēs arī neesam slimi, bet nu katrs izsakām tikai domas, par tavu nedaudz jautri-pikanto profila bilzhuku.....
Pāris gadi un mēneši ātri paies,un domas nesīsas ne uzto vien:)))
Raimond es pa precībām vel pāris gadus negribu pat domāt!((
Zane,Bet mednieci esi Uh.:)
Zane Liepiņa,
Es bieži sēžu vainu draugos vai arī ja sedi lielajos torņos ņemu portatīvo līdzi..sedi medniekiem.lv medību laikā...((= Tā nav tik garlaicīgi!
Skumīgi ka paliekam atkarīgi no mūsdienu tehnoloģijām, pat medībās no tām nevaram atrauties. Kur galvanais ir (vismaz man)DABAS baudīšana, vērošana...
Raimond es pa precībām vel pāris gadus negribu pat domāt!((
Zane,Bet mednieci esi Uh.:)
Es bieži sēžu vainu draugos vai arī ja sedi lielajos torņos ņemu portatīvo līdzi..sedi medniekiem.lv medību laikā...((= Tā nav tik garlaicīgi!
Skumīgi ka paliekam atkarīgi no mūsdienu tehnoloģijām, pat medībās no tām nevaram atrauties. Kur galvanais ir (vismaz man)DABAS baudīšana, vērošana...