Šodien vārdadienu svin Vēsma, Fanija, rītdien - Mirta, Ziedīte
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - MEDNIEKIEM.LV

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 64 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 16.09.2018. 16:07
Ar medībām saistītās tēmasForuma jautājumi

Valdis
Pēdējo reizi manīts 2012-01-31 12:57
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: pie dabas
Medību stāžs: 15
Aprīkojums: ...lielākais
Suņi: 2 kuces
Medību trofejas: 4
18.05.2009. 18:12
piekriitu Edgaram K
ar to teemu sakaartoshanu un nodaliishanu - uzmaniigaak. tagad vairaakums atver forumus palasa, kas augshaa (uz aatro - jo laiks cik ir tik ir katram) - kur kas sev saistoshs palasa taalaak, pakomentee un visiem labi - bazars notiek. a taa ja man buutu vairaakaas apakshnodaljaas jaaiet lai saaktu lasiit kas notiek - diez vai vairaakums ar to nonjemtos, jo ja saak kautko daliit teemaas - tad paraadaas teemu jaukshana, lietas ko var vairaakaas teemaas iedaliit utt.
klasiskais foruma killers (gribot kaa labaak) - mazozoli.lv tur arii smalki viss sadaliits un nekas nenotiek pat entuziasti un vecie buki vairaak nekomentee vairaakums sadalju staav ar februaara un marta peedeejaam aktivitaateem a ieprieksh tur čaloja vairaak kaa te tagad. peedeejais koments vienaa sadaljaa 15.05.2009. es iesaku neko paaraak nesarezgjiit, jo ja nebuus to kas speej tikai vienakaarshas lietas saprast, tad arii tie kas saprot un speej atrast ko vairaak noveersiisies.
galvenais lai labs mekleetaajs un man liekas te ir diezgan labs mekleetaajs vismaz cik es esmu mekleejis sev intereseejusho esmu vienmeer atradis (ja ir vispaar)
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-25 09:57
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
18.05.2009. 18:44
Mana riciba esosa informacija liecina ka uz rudens pusi tiek gatavots liels parsteigums :)))
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2013-09-13 15:52
18.05.2009. 19:08
Nu ar to meklētāju šajā forumā ir kā ir. Piemēram tēmu "Veikali Latvijā - gods un negods!" meklētājs neatrod, kaut gan tēmas nosaukums atrasts aplinkus ceļiem, pēc tam precīzi nokopēts un ievadīts meklētājā. Nekā. ja jau zinot precīzu tēmas nosaukumu nevar to atrast, tad kas tas par meklētāju. Tāpēc jau cilvēki ir spiesti taisīt n-tās tēmas par vienu un to pašu jautājumu.
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2017-11-16 09:09
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Tukums
Medību stāžs: 8
Aprīkojums: Iženīte un Mannlicher,
Suņi: Nav:(
Medību trofejas: 3
18.05.2009. 19:31
Es ļoti priecātos, ja forums izskatītos apmēram pēc šāda principa:
http://www.calibra.lv/forum/in...
Augsāk minētā tipa forumos, Tu vari jau galvenajā lapā izvēlēties kāda tēma Tevi interesē, un smuki visu var sadalīt. Var izveidot arī atsevišķas sadaļas kuras ir redzamas tikai un vienīgi ilgākiem lietotājiem (kur cilvēki no malas netiek). Pēc katras jaunas ielogošanās Tev tiek iekrāsotas visas tēmas, kuras ir komentētas pēc Tava pēdējā apmeklējuma... katrā ziņā varētu turpināt daudz un dikti ;) Bet ja ir tā kā saka Andris, ka tiek gatavots pārsteigums, tad ar nepacietību gaidam :))
Slēpts
18.05.2009. 20:05
Btw - vērts norādīt uz jaunumiem - proti - katrs var veidot forumu sev, kādu vēlas, izvēloties pievienot kādu atsevišķu tēmu pie saviem favorītiem. To var izdarīt sekojoši - jādodas uz tēmu un jāklikšķina uz "Pievienot tēmu manai izlasei". Pēc tam diskusiju sākuma lapā parādīsies links uz manām izlases tēmām. Iesaku pamēģināt. Varbūt iepatīkas.
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-25 09:57
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
18.05.2009. 20:09
Starp citu vai esiet ieverojusi iespeju veidot savu temu izlasi un sekot lidzi tikai sevi interesejosam temam?
Ja ne, tad to dara sekojosi;
-atver interesejoso temu
-augseja, labaja sturiti redz "pievienot temu izlasei"
-nospiezot paradas "tema pievienota izlasei"
-turpmak atverot forumu blakus izveles iespejai "kartot pedejas komentetas vispirms" paradisies ari "mana izlase"
Liels paldies Danielam!!!!!!!!!!!!!!!
Jānis
18.05.2009. 20:42
Cik sapratu, tas darbojas tikai tad, kad esi ievadījis savu lietotājvārdu un paroli. Un Tā katru reizi. Piemēram hunters.lv to nevajag darīt katrreiz. Atverot forumu mirgo manis nelasītās tēmas.
Slēpts
18.05.2009. 20:47
Tā ir ļoti laba lieta - par foruma izlasi!?
Kārlis
Kārlis
Pēdējo reizi manīts 2014-12-07 23:55
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: LMS
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: 11 gadi
Aprīkojums: Browning Gold Fusion
18.05.2009. 21:50
Mednieka k-ks, jūs esat šajā forumā jau tik ilgi un nu tikai pamanījāt, ka paralēlā foruma www.h u n t e r s.lv nosaukums šeit tiek dzēsts automātiski?! :)
Jānis
18.05.2009. 22:35
Biju ievērojis, gribēju pārliecināties vai tas stulbums nav pārgājis.