Šodien vārdadienu svin Vēsma, Fanija, rītdien - Mirta, Ziedīte
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Nesaprotu tos medniekus,kuri šēž tagat uz gaidi,un medī Mežacūkas.

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 20 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 18.05.2009. 14:29
Ar medībām saistītās tēmasBrīvie temati

Juris
Juris
Pēdējo reizi manīts 2011-03-24 13:54
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Medību trofejas: 19
15.05.2009. 17:36
Renār,A.Pēc visa tu visu pareizi pateici,bet es neesmu no tiem kas šauj visu ko redzu stobra galā.Bet dara to citi,kolektīvi,nesaudzējot neko.
Un man nava žēl to zvēru,jo nepieder man.Ja ir postijumi lūdzu,priekštam jau ir mednieki.
Juris
Juris
15.05.2009. 17:38
Edgar.K.Par tiem kartupeļiem ja norok s iestādu vēl,un vēl,un nomediju 1 sivēnu.Bet blakus kolektīvs,piecas sivēnmātes,un mazos arī.ko teiksi par šo.
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
15.05.2009. 17:42
Nu tad tie ir gaļenieki, kas nefiltrē ko šauj, un beigu beigās sāks dziesmu par to ka pie jums rukši ir, bet pie mums nav, protams izņēmuma gadījumā kad to rukšu ir pa pilnam un tiešām pat sivēnmātes nepieciešams atšaut, jo skaitu pagrūti jau ierobežot tikai atšaujot pērnos. Pāris kolektīvus jau pazīstu kur tāda problēma rodas!
Ja tiem blakus kolektīviem ir problēmas ar rukšu ierobežošanu tad saprotams ka tos nomedī, bet ja otrādi nav problēmu, tad gan nav saprotami viņu gājieni!!!
Juris
Juris
15.05.2009. 17:46
Vot tur jau ir tā lieta ka leduskapis ir 1 vietā,nevis taupība.Bet par medīšanu cauru gadu tas ir labi jo tagat var atšķirt kura ir Mamma un kura nē.
Slēpts
15.05.2009. 19:33
Nu es braucu uz gaidi arī tagat,bet ne jau tapēc lai gaļu piekrāmētu ledusskapī.Es eju vienkārši jo man patīk labāk atrasties mežā nekā mājās blenzt TV.Un es arī uz gaidi tagat,ja iznāktu lapsa nelaistu garām.
Tas ka kaimiņu kolektīvs gāž sivēnmātes ar sivēniem-ta mēģiniet normāli parunāt ar tādiem.Iespējams ka pastāv iespēja ka viņi sapratīs to jēgu.
Slēpts
15.05.2009. 20:28
man liekas ,ka kāds te kļūdas pēc ir ticis par mednieku
Liene
Liene
Pēdējo reizi manīts 2024-07-08 23:46
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Jelgavas raj.
Medību stāžs: 2009.g.
Aprīkojums: Ir
Suņi: Bavārijas asinspēdu dzinējsuns
15.05.2009. 21:46
nu kungi ko iesakat, ja ir tada situacija, ka tiek regulari nopostiti kartupelu lauki (20ha aptuveni) un cucinas neviens SPITIGI NEGRIB apmedit, kolektiva nenem saimnieku ari mednieku,(blakus kolektivs)!lauks tiek sargats, bet vienalga...;(
cuku ir daudz un pietiks visam gadam ko nemties, bet tik tiesam sivenmates gan vel nee, tiko pati vienu perno nocelu i dabu redzeju, taka viss ir ka vajag!
Juris
Juris
15.05.2009. 22:54
Renār,A.klau nejiet runa pa normālu medīšanu,bet gan otrādi pa nenormālo atieksmi pret meža dzīvniekiem,it īpaši pa cūkām sivēnmātēm,pie manis nav tik daudz lai medītu sivēnmātes.Tur kur ir daudz tā ir cita lieta,piemēram kā Inešos.
Slēpts
16.05.2009. 00:28
Juri!.
Goda vārds nesaprotu, kāpēc tādu tēmu sāki-
"Nesaprotu tos medniekus,kuri šēž tagat uz gaidi,un medī Mežacūkas." Pēc tam pats raksti:"A.klau nejiet runa pa normālu medīšanu".
Ja Tavā kolektīvā ir problēmas, tad risini tās kolektīvā nevis portālā. Citādi izklausās- Jums tur licences ir vairāk kā vajag- a mani abižo...
Vēlreiz atkārtošos- cūkas latvijā var medīt visu gadu- tas nozīmē, ka valsts institūcijas ir secinājušas , ka to skaits ir pietiekams!
Par to vai kāds nošauj sivēnmāti, kamēr blakus ir sīkie sivēni- tas jau ir cits stāsts, bet arī atkarīgs no kolektīva un cūku skaita.
un vispār- tagad no rīta tik forš mēness- tākā labāk prom uz mežu!:))
Ne spalviņas!
Juris
Juris
16.05.2009. 08:45
Lieta tāda,ka manā kolektīva cūku ir pamaz,un kaimiņ teritorijā nemaz tik daudz arī nava.Un ziemā tikai medī pierobež malas,bet tas ir cits stāsts.Vienkārši gribējas uzzināt cik ir tādu mednieku,kas saprot kā medīt,selektīvi nevis kas stobra galā.Ja posta tīrumus es saprotu ka vajaga,postijumu aktu,un medī.Bet nejau tā ka nav postijumu un tik davai,jo esmu mednieks un es gribu šaut.ŠAUJAT GARĀM:)