Intar,parasti respektēju Tavu viedokli,bet šoreiz.......,vai nu tā uzreiz jāmaina optika,lai pamēģina pamainīt munīciju.
Paldies par cieņu:) Es nesaku mainīt optiku, bet uz pus-stundu uzlikt citu...:) Es piemēram neredzu nekādas problēmas pārsviest citu optiku. 20 min darbs. Izmaksu nekādu.
Man ik pa laikam nākas palīdzēt kolēģiem piešaut pļintovkas... vai rast risinājumu līdzīgos gadījumos kā iepriekš.
9 no 10 gadījumiem vainīga ir optika vai tās stiprinājumi.... Ja viss kārtībā - nu kaut vai nosit - nevar Sakas (tikkas) stobri mētāt 10 cm da ar jebkādu munīciju.. kaut vai Barnaulu :)
Es sliecos domāt vairāk par riņķu kvalitāti. Jo cik esmu redzējis, ja stikls aizpeld, tad ar 10 ceņiem tas nebeidzas.No manas rūgtās pieredzes. Uz masenes Jaktis bija uzmontēts ar kaut kādiem alumīnija mēsliem pa 10 LVL. Plintīti sīkie norāva no galda uz grīdas. Rezultāts 50 cm uz 30m. Neko, sagrozīju skrūves , šāvu tālāk.Ar krustu viss štokos. CZ ar oriģinālajiem cz dzelziniekiem un Burrisu izpildīja līdzīgu triku , stikls neizsitās ne par klikšķi.
...un kurš gribēs dot, ja pastāv iespēja, ka devējām pēctam būs jāpieregulējas par jaunu.
Nav jau obligāti piešauties, pietiks ar to ka redzēs vai ar citu optiku var trāpijumu blīvumu dabūt kautvai mērķa lapas stūrī. Ja tam, kurš aizdos optiku, ir aukstās piešaudes "puļķis" ar tabulu tad uzliekot optiku atpakaļ atliek salīdzināt vai krusts atrodas turpat, kur pirms optikas noņemšanas.
Raivi - a kurā pusē notiek piešaušanās? Ja nu kas - man šobrīd stāv divas optikas atsevišķi no stobriem, ir arī 30mm gredzeni, varbūt Tev nemaz nav citas patronas jāpērk lai saprastu, kas par vainu?
Esmu no Saulkrastiem, ja vēlies sabīdīt kopīgu piešaudi, dod ziņu.
Arī neticās ka stobrs TIK ļoti mētātu...
Intar var gan mētat 10cm. Manai Sako 85 ar 11.7gr super hammerhead tieši tā bija,(šautuves intruktors gan teica"tai cūkai jau nebūs pretenziju, kurā ribas spraugā iešausi" bet takā es parasti "10"nešauju, tad pārgaju uz 11.7 gr arrowhead ar kuram pagaidām pavisam cita lieta...
Paldies par cieņu:) Es nesaku mainīt optiku, bet uz pus-stundu uzlikt citu...:) Es piemēram neredzu nekādas problēmas pārsviest citu optiku. 20 min darbs. Izmaksu nekādu.
Man ik pa laikam nākas palīdzēt kolēģiem piešaut pļintovkas... vai rast risinājumu līdzīgos gadījumos kā iepriekš.
9 no 10 gadījumiem vainīga ir optika vai tās stiprinājumi.... Ja viss kārtībā - nu kaut vai nosit - nevar Sakas (tikkas) stobri mētāt 10 cm da ar jebkādu munīciju.. kaut vai Barnaulu :)
Nav jau obligāti piešauties, pietiks ar to ka redzēs vai ar citu optiku var trāpijumu blīvumu dabūt kautvai mērķa lapas stūrī. Ja tam, kurš aizdos optiku, ir aukstās piešaudes "puļķis" ar tabulu tad uzliekot optiku atpakaļ atliek salīdzināt vai krusts atrodas turpat, kur pirms optikas noņemšanas.
Esmu no Saulkrastiem, ja vēlies sabīdīt kopīgu piešaudi, dod ziņu.
Arī neticās ka stobrs TIK ļoti mētātu...