Interesanti, kur tādu garantiju izlasīji?
Owners manual pie garatnijām nekā tāda nav.
Par bāzi interesanti
NOTE! The rifle is delivered with aluminium standard (Weaver) base
rails on the top of the receiver. For heavy use they should be replaced
with steel bases that are available from many manufacturers.
tātad apzināti komplektējam ar "sūdu"
Vēl patika- kam gan jāpiekrīt- neka'du garantiju , ja šauj ar pašlādētām patronām..
Kas ir dzirdēts par Burris FourX 3-12x56? Pastāv iespēja šādu optiku iegadāt ap EUR550.
Ivar, tas ir dīvaini, jo ko gan nozīmē "Heavy use" - sist naglas vai dauzīt pret kokiem?
Konkrēto Barskas modeli cilvēki atzīst par labu esot un brīvdienās tumšos apstākļos ap 19:25 varēju pietiekoši labi izšķirt dzīvnieka aprises 30-40m attāluma, lai veiktu notēmētu šāvienu. Šo optiku cilvēki lietojot arī uz 7 REM MAG un viss ok. Nezinu, varbūt šaut nemāku..
Slēpts
16.03.2015. 12:42
Raivi.
Nu izšauj vēl piecas citas patronas- tas būs lētāk nekā uzreiz optiku pirkt.
Un vairāk pieradīsi pie savas "vijoles".
Par precizitāti- man jau gan šķiet- ka ar jebkuru stobru tajā mistiskajā 1 MOA būtu jāsašauj.
Cik atceros , kaut kāds ražotājs deva konkrētās šautenes mērķus līdzi- bet varbūt ka man liekas ka tā bija...
Slēpts
16.03.2015. 12:44
Ivar, viņu lapā pie "Manufacturing" var to izlasīt ;)
"5 SHOT M.O.A.
Every rifle will go through accuracy testing to prove the rifle can perform under 1 M.O.A. accuracy. "
Ivar,
Tā arī plānots, iepirkt nedaudz tās patronas, kuras pēc informācijas šim stobram "garšo"un pamēģināt.
No savas puses vēl varu teikt, ka Barskas līdzi dotie optikas riņķi gan neiedveš uzticību, tāpēc tos arī nomainīšu.
Kur iesakāt meklēt kvalitativus metāla riņķus 30mm optikai uz weaver bāzi?
Cilvēki par labu atzīst arī Jakti jakt , Zoss un tamlīdzīgas markas.Un kad būsi palietojis Burris FourX 3-12*56 , diez vai gribēsi vēl lietot Barsku.Pašam, godīgi, viens nopelniem bagāts Jaktis lādē guļ. Kādu laiku uz 300tā stāvēja un neko sev jaktēja.Pēc tam pārgāja uz masenīti,gludo un vēl pēc tam uz lādi.Kaut gan pie vajadzības varētu montēt atpakaļ. Tikai nav vajadzības . Visur "Būri" priekšā.:)))
Intar,parasti respektēju Tavu viedokli,bet šoreiz.......,vai nu tā uzreiz jāmaina optika,lai pamēģina pamainīt munīciju.
Slēpts
16.03.2015. 12:56
Mārci!
Bet optiku mainīji , ne jau tāpēc ka krusts sitās nost un nevarēji trāpīt:)
Man jau arī savus Leupoldus gribētos nomainīt- bet kaut kā varde iekšā sēž- jo redzēt var - trāpīt var..
Raivi!
Teorētiski pastāv iespēja uzrakstīt uz SAKO epastu ar jautājumu- kādu konkrētu munīciju Jūs iesakāt lai sasniegt 1 MOA?
Man pat liekas, ka manam Winčesterim bija lietošanas instrukcijā konkrētas patronas ierakstītas..
Slēpts
16.03.2015. 13:29
No savas puses vēl varu teikt, ka Barskas līdzi dotie optikas riņķi gan neiedveš uzticību, tāpēc tos arī nomainīšu.
Tak Hubertā un PM pa pilnam ar normāliem riņķiem, un Burrisu par tādu ciparu droši vari ņemt.
Owners manual pie garatnijām nekā tāda nav.
Par bāzi interesanti
rails on the top of the receiver. For heavy use they should be replaced
with steel bases that are available from many manufacturers.
tātad apzināti komplektējam ar "sūdu"
Vēl patika- kam gan jāpiekrīt- neka'du garantiju , ja šauj ar pašlādētām patronām..
Ivar, tas ir dīvaini, jo ko gan nozīmē "Heavy use" - sist naglas vai dauzīt pret kokiem?
Konkrēto Barskas modeli cilvēki atzīst par labu esot un brīvdienās tumšos apstākļos ap 19:25 varēju pietiekoši labi izšķirt dzīvnieka aprises 30-40m attāluma, lai veiktu notēmētu šāvienu. Šo optiku cilvēki lietojot arī uz 7 REM MAG un viss ok. Nezinu, varbūt šaut nemāku..
Nu izšauj vēl piecas citas patronas- tas būs lētāk nekā uzreiz optiku pirkt.
Un vairāk pieradīsi pie savas "vijoles".
Par precizitāti- man jau gan šķiet- ka ar jebkuru stobru tajā mistiskajā 1 MOA būtu jāsašauj.
Cik atceros , kaut kāds ražotājs deva konkrētās šautenes mērķus līdzi- bet varbūt ka man liekas ka tā bija...
Ivar, viņu lapā pie "Manufacturing" var to izlasīt ;)
"5 SHOT M.O.A.
Every rifle will go through accuracy testing to prove the rifle can perform under 1 M.O.A. accuracy. "
Tā arī plānots, iepirkt nedaudz tās patronas, kuras pēc informācijas šim stobram "garšo"un pamēģināt.
Bet optiku mainīji , ne jau tāpēc ka krusts sitās nost un nevarēji trāpīt:)
Man jau arī savus Leupoldus gribētos nomainīt- bet kaut kā varde iekšā sēž- jo redzēt var - trāpīt var..
Raivi!
Teorētiski pastāv iespēja uzrakstīt uz SAKO epastu ar jautājumu- kādu konkrētu munīciju Jūs iesakāt lai sasniegt 1 MOA?
Man pat liekas, ka manam Winčesterim bija lietošanas instrukcijā konkrētas patronas ierakstītas..
Tak Hubertā un PM pa pilnam ar normāliem riņķiem, un Burrisu par tādu ciparu droši vari ņemt.