Korķis, glušaks vai bremze nenoturēs stobru no "atvēršanās". Es noriskēju un savam 6.5x55 ar kontūru 22mm uzgriezu M18x1 vītni. Redzēs kā būs.. Pašlaik bez izmaiņām :)
Par cik neesmu īsti iedziļinājies šajā klusinātāju un vītņu trakumā, tad varbūt samuldēšu kaut ko glupu. Ja reiz tie tievie stobri tik ļoti bīstas no vītņu griešanas, bet gribās tā ka acīs cērtas, tad vēl jau paliek tāda parikte, kā canga. Var arī uzvirpot atsevišķu gabalu ar vīni un uz karsto uzmaukt stobra galam, tikai tā prātīgi, jo tā var arī stobru sažņaugt tievāku ... Jebšu manis pieminētie varianti neatpas likuma burtam?
Kāpēc glupības! Ļoti laba doma. Krievu forumā -gunsā ir pat bildes un veči taisa uz pasūtījumu. Izskatās līdzīgi, kā dārza šļutenes pārejas, sapiež uz konusa.
Vai kād slieto SAko A7 Roughtech pro? Kādi komentāri?
Slēpts
27.03.2017. 11:50
Kādas ir iespējamās grūtības un izaicinājumi, ja stobru nogriež īsāku? Vai arī, ja viņu izpūš noīsināt? Par cik plānie stobri pārsvarā ir koniski, tad noīsinot viņu par kādu gabaliņu arī diametrs palielinās, iespējami lielākā vītne, sieniņu biezums, atbalsta laukums utt. Es tā pie sevis domāju. Un arī glušaks nedurtos griestos un debesīs. Piemēram 51cm stobri tagad ir daudziem ieročiem.
Nekas nebūs, šaus uz nebēdu.
Man pašam arī ir M18 vītne, trijos gados nekas nav noticis.