Es ari par tadu konkursu un par lamatam es domaju ka varetu ari ieskaitit kapec ne tas taču ari medibas un uz fočenes tik tiešam gruti saprast noķerts un tad sašauts vai tiešam nošauts.
Domājams ka lamatās tas neder, bet ej nu pierādi ka viņš ir lamatās ticis!!!!! Vienīgi pie ķidāšanas var pateikt kādā veidā ir nomedīts.
Jā loģiskāk būtu sākt no medību sezonas sākuma un vesela mebību gada laikā pieteikt lielāko bebru, pie reizes arī dalībnieku skaits palielināsies.
Tikai paliek visu to noorganīzēt. :)
Nu tagad jautājums, vai lamatās ķertos arī skaitīsim vai tikai šautos??? kaut gan šosezon 10 dienās - nu jau noriets, vajag sākt ar augustu būtu interesanti!
Domājams ka drīzāk mēs paši savā starpā sarīkosim konkursu, nekā kāds no malas.
Šajā medību sezonā vēl var paspēt kā nekā pusotras nedēļas palika, un varētu kas noorganizē šāda tika sacencības, kaut kādu summiņu iemaksāt un vēlāk sezonas beigās pirmo triju vietām iedalīt kā dāvanu karti balvā :)
Nejau visi mednieki ir pūtēji.Man piemēram ir lielie svari un bebrus nosveru katru ko nomedīju šogad ir dabūts 21kg 17kg,bet pagājušo gadu gan bija36kg svaru kļūda varbūt kādi100-150 gramiem.Par konkursu tas būtu interesanti tieši ja iet uz svaru.
Jā loģiskāk būtu sākt no medību sezonas sākuma un vesela mebību gada laikā pieteikt lielāko bebru, pie reizes arī dalībnieku skaits palielināsies.
Tikai paliek visu to noorganīzēt. :)
Šajā medību sezonā vēl var paspēt kā nekā pusotras nedēļas palika, un varētu kas noorganizē šāda tika sacencības, kaut kādu summiņu iemaksāt un vēlāk sezonas beigās pirmo triju vietām iedalīt kā dāvanu karti balvā :)