Dargās dāmas!Ja Jūs esat medībās,tad tas tikai disciplinē večus.Protams mēs cenšamies ievērtēt,ka Jūs esat dāmas,bet daudz atlaižu nav.Lai jums veicas.
Jaaaaa,gandriz jutos kaaa neskistene,kad kadai pasaku,ka eju kadreiz lidz medibas, un maz jau ari eju,jo tas jau neparasti, visi doma-kautkada nenormaalaa... Nu to atsveru vismaz taa,ka esmu sameklejusi visdazaadaakas receptes galas pagatavosanai, iegadaajos atttiecigu (tinktuuurinju)ediena puskjosjanai,kopa gatavojam medijuma cepeti! Nujaaa,bet gribeeetos jau ariii mezaa liiidz pastaigat,BET aizspriedumi traucee(tomer). UN veeel kas- es esmu Neparakjauna)....
Man sieva medniece, tapēc problēmu nav
:) Gan uz vakti gan dzinējos pārsvarā braucam abi, tikai ja kādam no mums, kas svarīgs tad brauc viens no mums. Esam kā viesmednieki bijuši diezgan daudz klubos, ir klubi kur dāmas nav medniekos, bet piedalās kā dzinēji. Ir protams klubi kur dāmu nav un tad no sākuma ir izbrīns un maza pukstēšana, ka sieviete un uz masta stāvēs
:) bet dienas beigās ir ok
:) Klubā kurā mediju ir mednieces
:) Gan uz vakti gan dzinējos pārsvarā braucam abi, tikai ja kādam no mums, kas svarīgs tad brauc viens no mums. Esam kā viesmednieki bijuši diezgan daudz klubos, ir klubi kur dāmas nav medniekos, bet piedalās kā dzinēji. Ir protams klubi kur dāmu nav un tad no sākuma ir izbrīns un maza pukstēšana, ka sieviete un uz masta stāvēs
:) bet dienas beigās ir ok
:) Klubā kurā mediju ir mednieces