Turpinājumā pasaki tā godīgi,tipa sēdi uz sivēniem,iznāk nu pieņemsim divgadnieks,Tu pie sevis pukodamies laid garām,jo šajā gadījuma ar 7.63x 39 iznāk malu medības??!
Dzintar, vidēja vecuma kuiļu medīšana manā kolektīva ir tikpat neatbalstāma kā cūku mammu.
Atbilde uz tavu jautājumu- jā, bez pukošanās laižu garām. Es dzīvoju platībās (laukos) un tās cūkas redzu tik daudz, ka man nesāk raustīties lūpa un acis kubā neiet līdz ko pa šāvienam atnāk cūkas. Es medīšu vai nu sivēnus, vai trofeju(vasarā).
Pavisam godīgi!
Dzintar, šitam visam esmu gājis cauri:D
cz 527 carbine- strobra garums 48cm, .310 urbums(kalašņikova)!
Pirku apzināti un neko nenožēloju- gribeju kalibru, kas netaisa hematomas, plēšanas un ir adekvāts lopiem svarā no 10-80kg.
223 un 243 automātiski atkrita...Palika 7.62x39- rezultāts ļoti apmierina un mainīt netaisos.
Slēpts
04.05.2015. 14:19
kapēc jābūt zemessargam? hornady lodes diamters priekš 7.62x39 ir .310 tieši tas kas vajadzīgs, varbūt vari Dzintar iedot tos piemērus, kur 7.62x39 ir iebāzuši .308 lodi
Atbilde uz tavu jautājumu- jā, bez pukošanās laižu garām. Es dzīvoju platībās (laukos) un tās cūkas redzu tik daudz, ka man nesāk raustīties lūpa un acis kubā neiet līdz ko pa šāvienam atnāk cūkas. Es medīšu vai nu sivēnus, vai trofeju(vasarā).
Pavisam godīgi!
cz 527 carbine- strobra garums 48cm, .310 urbums(kalašņikova)!
Pirku apzināti un neko nenožēloju- gribeju kalibru, kas netaisa hematomas, plēšanas un ir adekvāts lopiem svarā no 10-80kg.
223 un 243 automātiski atkrita...Palika 7.62x39- rezultāts ļoti apmierina un mainīt netaisos.