manam Winchesteram arī stobrs ir 18.8 un nekas tur nemētā, monolīti iet plakaniski, bet blīvums ciešams, breneki pa pirmo ;)
Slēpts
25.05.2017. 10:16
12/70 var droši likt 12/76 ierocī. nekas tur nemainās, otrādi gan nevajag
Slēpts
25.05.2017. 10:56
Hmm, kāpēc pumpi putniem? Tam klasisks pusautomāts ir daudz vairāk piemērots. Pumpis vairāk der pašaizsardzībai, vai citām situācijām, kad nesprāgušu patronu var vienkārši izmest un iestumt nākamo. Pīles tak pretī nešauj :) Protams, pieļauju ka ar labu treniņu var iemācīties to pumpi pumpēt neizlaižot no skata pīli, bet vai vajag ?
Slēpts
25.05.2017. 11:14
tieši kā vairāk piemērots? es tur neko baigi atšķirīgu putniem neredzu, izņemot to ka pumpī var legāli vairāk patronus sabāzt :D bet treniņš tāpat vajadzīgs, lai aprastu ar jebkuru ieroci, tad arī rokas pašas piešausies ;) no skata pīle pazūd tikpat daudz kā no jebkura ieroča šāviena ;)
Sveiki! Man ir Winchester SXP Waterfowl, arī pirku tieši putniem. Stobra garums 76cm, patron telpa 89mm, 3 čoki komplektā, bet ir iespēja pasūtīt arī garākus čokus un ar stobra bremzi. Izvēlējos tapēc, jo patrontelpa 89mm līdz ar to 76mm tur mierīgi atsitiens nav baigais, noamortizē. Pumpis tapēc ka nevajag ierobežotāju. Pārlāde ātra, viegla. Laidne gan tāda īsa. Kopumā labs ierocis par tādu cenu.
Jauno iž ( ja nevar atrast labu padomju gadu ražojumu) nē - ļoti daudz brāķu , tozus vairāk neražo , veikalos nav . Kas atliek ja grib lēto galu ? Saka, turki esot gana labi. Par Winchester pumpi arī domāju .
Sveiki! Man ir Winchester SXP Waterfowl, arī pirku tieši putniem. Stobra garums 76cm, patron telpa 89mm, 3 čoki komplektā, bet ir iespēja pasūtīt arī garākus čokus un ar stobra bremzi. Izvēlējos tapēc, jo patrontelpa 89mm līdz ar to 76mm tur mierīgi atsitiens nav baigais, noamortizē. Pumpis tapēc ka nevajag ierobežotāju. Pārlāde ātra, viegla. Laidne gan tāda īsa. Kopumā labs ierocis par tādu cenu.
Viņam punktu var uzlikt? Domāju kā pirmo ieroci, arī dzinējmedībām.
Viņam punktu var uzlikt? Domāju kā pirmo ieroci, arī dzinējmedībām.