Aprīkojums: Sabatti 12kal.,TIKKA T3 308win.,Savage 22WMR
Medību trofejas: 7
12.03.2009. 18:58
Ja gadās iebraukt "Lijā", tur to var apskatīt, jo cena ir nenormāla 155Ls, bet pie Talsos pie Jaunbēziņa, es tādu pašu verķi paņēmu pa 70Ls. Rūpnīcas piešaudes lapa nāca līdzi ar 5 šavienu izkliedi 50 metros līdz 5cm. Ir nepieciešma vītņieroča iegādes atļauja. Ieliekamais stobrs tiek nodots atšaušnai ar ieroci kurā tas tiks ustādīts. Ieliekamai stobrs tiek piešauts ar vienā punktā ar apakšējo stobru 50 metru distancē. Ieliekamai stobrs ir aprīkots ar čaulītes ekstraktoru, kas darbojas no bises ekstraktora. Stobra garums ir apmēram 25cm. Stobra galā ir 3 skrūvītes,kas ir domātas stobra iecentrēšanai bises stobrā. Stobrs ļoti ātri uztsādams un piefiksējas ar seškanta atslēgu, izņemams atlaižot seškanta fiksatoru un izvelkot ar palīgierīci. Par precizitāti varu teikt tikai to ka ir jāpiemeklē munīcija un tad no 50m pa skārdeni var klapēt droši. Iegādājos ,lai varētu trenēties šaut pa lēto un lai medītu(netraucējot sevi, citus medniekus) jenotus, kas sēžot uz lūres nekaunīgi ložņā zem trepes. Esot arī 223Rem., bet par tiem man nav informācijas.
12.03.2009. 19:31
Andri, man patīk, Tu esi jautrs pipars. 223Rem. varētu interesēt tos, kam ir kombinētie ieroči, piemēram 12Kal./30-06(nacionālais). 223Rem.ieliekamais stobrs ir gludā stobra visā garumā un fiksējas no gludā stobra gala ar uzgriezni un to Tevis piedāvāto verķi varbūt var uzmontēt uzgriežņa vietā:))
GALIGI NEVAJADZIGA MANTA, PRECIZITATE NEKADA UN SPEKA ARII , INTERESANTI KO TAD AR 22LR VAR PIESAUT , ALNA BRIEZA BULLI , KADU CETRGADIGU RUKSI??? treniniem varbuut der
Artūr, ar 22Lr piešaut var kaut ziloni, tikai tam atšķitībā no Tevis nosauktajiem ir nevis pa taisno caur kaulu, bet caur auss kanālu galvā jāšauj, lai lodīte tiktu līdz smadzenēm. :)
13.03.2009. 00:30
Arturs Lipskis, 12.03.2009. 21:32
GALIGI NEVAJADZIGA MANTA, PRECIZITATE NEKADA UN SPEKA ARII , INTERESANTI KO TAD AR 22LR VAR PIESAUT , ALNA BRIEZA BULLI , KADU CETRGADIGU RUKSI??? treniniem varbuut der
Esi šāvis ar tādu trubu? Ar mazkalibra pistoli? Tai ir īsāks stobrs.
Arturs Lipskis, 12.03.2009. 22:40
es ta neieteiktu dariit , vesels brieza bulla galvaskauss ir neatnemama trofejas sastavdala
Kāpēc ne,PRECIZITATE NEKADA UN SPEKA ARII? No 35m 8cm priedīti izšuva (laikam bija sapuvusi).
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
13.03.2009. 08:40
Ļoti labi var redzēt "noraušanu".
Tiko izbliezis paris reizes ar gluda municiju, saks noraut atkal. Atsitienu nevar salidzinat. Vienigais, ka vieglak bus pec tam pasam koriget- pec analogijas. Bet no ieguldijumu viedokla tiesam labak iegadaties mazkalibra ieroci un viss. Vel sausajam trenninam labs ir simulators, ka Purnavu muiza. Tur tos pribambasus pielikt var ari tavam personigajam stobram un tad trennejies temesanu pa lidojosu, lienosu, skrienosu merki uz velna parausanu. Tie ieliktni (gandriz uzrakstiju ieliktnisi :)))0) manuprat kadreiz bija meginajums gludo padarit it ka universalaku. Bet ta ka esmu kombineto ierocu "prieksrocibu" noliedzejs tad labak neizteiksos. Vienigais kas ir skaidrs ka Amen baznica, ir tas, ka mazkalibra municijas izmaksas trenninam ir vispievilcigakas!
Arturs Lipskis, 12.03.2009. 21:32
Esi šāvis ar tādu trubu? Ar mazkalibra pistoli? Tai ir īsāks stobrs.
Arturs Lipskis, 12.03.2009. 22:40
es ta neieteiktu dariit , vesels brieza bulla galvaskauss ir neatnemama trofejas sastavdala
Kāpēc ne,PRECIZITATE NEKADA UN SPEKA ARII? No 35m 8cm priedīti izšuva (laikam bija sapuvusi).
Tiko izbliezis paris reizes ar gluda municiju, saks noraut atkal. Atsitienu nevar salidzinat. Vienigais, ka vieglak bus pec tam pasam koriget- pec analogijas. Bet no ieguldijumu viedokla tiesam labak iegadaties mazkalibra ieroci un viss. Vel sausajam trenninam labs ir simulators, ka Purnavu muiza. Tur tos pribambasus pielikt var ari tavam personigajam stobram un tad trennejies temesanu pa lidojosu, lienosu, skrienosu merki uz velna parausanu. Tie ieliktni (gandriz uzrakstiju ieliktnisi :)))0) manuprat kadreiz bija meginajums gludo padarit it ka universalaku. Bet ta ka esmu kombineto ierocu "prieksrocibu" noliedzejs tad labak neizteiksos. Vienigais kas ir skaidrs ka Amen baznica, ir tas, ka mazkalibra municijas izmaksas trenninam ir vispievilcigakas!