Šodien vārdadienu svin Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds, rītdien - Uvis, Gints
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Viri iesakat kadu spico labak pirkt.un kadu kalibru...

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 20 lietotāji. Komentāru skaits 2. Pēdējais viedoklis 28.01.2010. 15:13

Slēpts
27.01.2010. 09:46
Par trajektoriju 308 es neteiktu ka tik liela... man Tikka piesauta uz 100m. +4cm. un lapsas uz 200m., no atbalsta krit bez problemamun bez korege'sanas, nu teiksim spe'cukiem tal'sau'sana skaidrs... neder, bet priek's medibam ar aizliektiem galiem. Kuiliem un alniem talak 200m. ne'sausi, pat uz gaidi... bet buku var lidz 250m., talak strauja lodes kris'sana. Patronu izvele liela, cenas zi'na O.K., jaudas ari pietiek, neuzskatu ka vajag ko jaudigaku, jo 30-06 jaudigaks, trajiektorija at'skiraz 'loti maz, bet ska'laks un atsitiens, 'saujot vakara liesma nu stobra o-go-go... plus municijas cena... ja mes meditu vien al'nus - nu nad ja 30-06. Bet medijot pie mums ... jadoma pa'sam ko vairak medisi un ko isti gribi, jo palasot forumus aprakstiti ir visi kalibri visi + un - atliek izlasit, padomat un izveleties.
Mārcis
Mārcis
Pēdējo reizi manīts 2020-09-03 11:00
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Ikšķile, Tirzas pagasts
Medību stāžs: No 2005 gada
Aprīkojums: " Ierindas mednieka darba zirgi"
Suņi: taxis
Medību trofejas: 25
28.01.2010. 15:13
Pašam pagaidām lietošanā ir 300 wmg.Ja iepriekšējais saimnieks saņemsies un paņems atpakaļ, tad man lielkalibra problēma kļūs aktuāla. Taču tas noteikti nebūs 300 wmg.Nu bišku jau pa stipru.Drīzāk kāds no 7mmīgajiem.