Pasts - 35$
Ievedmuita un 18% - max 70Ls
Kopā - 300-350Ls!
Un tagad jautājums!
KAS LATVIJĀ IR LĒTĀKS???????
Un muitu uzrēķina reti! ;) Un ja vēl samazina cenu pavadzīmē - vabše ļepota!
Mednieku organizācija: Latvijas Mednieku savienība
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: no 1989
Aprīkojums: TOZ, ZOLI, Titan, Sauer
09.01.2008. 10:06
2007.gada nogalē ieberzos uz Rīgas lidostas muitu, kur gudrinieki jau piečekojuši, ka cenas invoisos tiek samazinātas un paprasīja bankas apstiprinātu apmaksas dokumentu un pasūtījuma veidlapu no internetveikala..., labi, ka sūtījums nebija par lielu summu! Vārdusakot - jāsūta uz laukiem, tur pastā visiem pa lielam ir po..:)
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
09.01.2008. 11:33
Nu par tēmu, ka muitu uzrēķina reti, gan gribētu pastrīdēties, man muita ir uzrēķināta vienmēr :( Bet lielāko summu jau sastāda 18% PVN, tā muita ir kapeikas. Uz lidostu gan nav nācies braukt (tpu, tpu, tpu), līdz šim visu esmu dabūjis vietējā pasta nodaļā, bet pirms viņiem, protams, paciņa jau ir pabijusi pie muitniekiem, kas visu smalki sarēķinājuši, tā ka jāmaksā vien ir, nekur neliksies. Protams, ja tajā galā samazina deklarēto summu, tad tas ir cits stāsts. Redzēs, kā man tur sanāks ar DNRsports, pagaidām jau vairākas dienas no Marka Komorska ņe otveta, ņe priveta, pat summa no kartes nav rezervēta :( Viņiem tur ziemassvētki vēl turpinās vai kā?
Ivo, tas ja sūta caur USPS, tad nav jābrauc uz lidostu, jo ja nāk caur latvijas pastu, tad viņiem pašiem ir muitnieks, kas sarēķina, bet ja sūti caur UPS vai FedEx vai tamlīdzīgiem, tad viņi laiž cauri lidostas muitai, tad vēl noplēsīs muitas brokeris par deklarāciju un tak ir bijušu gadījumi, kad no Daugavpils brauc uz lidostu atmuitot kādu nieciņu. Es kā vienreiz iegrābos, nospļaudījos un vairs nesūtu caur UPS , fedEx'iem utt..
09.01.2008. 12:03
Es pirku optiku no DNRsports un piegādes opcijās bija palicis tikai Express International, kurš galu galā izrādījās USPS. Parcik biju norādījis piegādes adresi Rīgā, tad pasākums izgriezās caur Rīgas muitu..:( Kad pirku preci 2006.gadā, tad minētais USPS atveda paciņu uz norādīto ofisa adresi un par muitu pat nebija saruna :)
Runājot par DNRsports šobrīd, zinu, ka viens čoms ir uzsūtījis optiku un runājis ar Marku, kurš minējis janvāra beigas kā iespējamo laiku, kad sāks kko darīt!
09.01.2008. 13:16
Bremzēts viņš varētu būt tikai viena apsvēruma dēļ - USD zemais kurss, kas viņiem noteikti nodrošina ĻOTI lielu apjomu pasūtījumu, vienkārši netiek galā...
Ievedmuita un 18% - max 70Ls
Kopā - 300-350Ls!
Un tagad jautājums!
KAS LATVIJĀ IR LĒTĀKS???????
Un muitu uzrēķina reti! ;) Un ja vēl samazina cenu pavadzīmē - vabše ļepota!
Runājot par DNRsports šobrīd, zinu, ka viens čoms ir uzsūtījis optiku un runājis ar Marku, kurš minējis janvāra beigas kā iespējamo laiku, kad sāks kko darīt!