Piekrītu, daudzi pat karabīnes aizslēgu izjaukt un saeļļot brauc pie meistara (kā te vienā tēmā atklājās), kur nu vēl kaut ko uztaisīt.. :)
Vakar tīrīju plinti- speciāli paskatījos aizslēgu- nu galīgi nesapratu , kā lai to izjauc..
Protams Youtube sameklēju kā to var izdarīt- bet pārliecību, ka man to vajag- neieguvu..
No otras puses. Daudzi “dara paši” un izdara pilnīgu figņu, kuru profiņam pēc tam novērst ir reāls jeb-rijs. Gan hobiju, gan profesionālās lietās. Darba dalīšana mums ļāva izlīst no alām. ;)
Visu cieņu, Mārci Tavam darinātam tornim. Daudzi jau paši ne ko nevar uzmeistarot, bet kad kāds kaut ko rada, tad rodas lielie inženieri ar savām super idejām. Manis koments bija domāts tiem lielajiem padomdevējiem, kam nebūtu tornī gana arī ar gultu..
Katram jau ir sava izdomātā, ideālā konstrukcija. Tikai ir viena nianse- ne katrs, so savu sapņu kunstrukciju grib un spēj realizēt. Šī ir mana "ideālā konstrukcija" un es nevienam nelieku to pirkt vai lietot. Katram ir sava galva un saprašana.
Vakar tīrīju plinti- speciāli paskatījos aizslēgu- nu galīgi nesapratu , kā lai to izjauc..
Protams Youtube sameklēju kā to var izdarīt- bet pārliecību, ka man to vajag- neieguvu..