Jā, standarta optikai būs pamazs redzamības lauks dzinējmedībām. Tas vienīgais viņas trūkums. Dzinējmedībām ir atkal speciāls modelis ar mazāko palielinājumu :)
Pirmdien atveda no ASV BURIS Euro Dimond 3*12*56. Pietiekami plats redzes lenķis, tīri pietiekami gaiši stikli. Saviem kolēģiem rādīju, teica ka pa šo naudiņu neko labāku nevajag, nez cik pie mums šis prieks maksātu, bet man iznāca 366 LVL. Pagaidām vēl var nopirkt pa 630 USD.
Par Shirstone runājot,izplatītājs ir Huberts Jēkabpilī,gan jau arī citos veikalos ir,bet tajā vajadzētu būt sakarīgākajam ciparam. Japāņi mazliet pamainījuši "plauktiņu" apzīmējumus,tagad augstākās kvalitātes tēmekļu grupa,kura sakaitījās Gold,nu saucās Exclusive. Gan kāds sāks saukt veselu rindu lepnāku nosaukumu iesakot tos. Piekrītu,ir arī labāki tēmekļi,bet salīdzinot praksē,atšķirība parametros ir visai niecīga,kamēr cena reizēm ne tikai dubultā. Man ir 4-12X58 ar SG3 krustu uz .30-06Spr.,kolēģis lieto 6-24X58 uz 7X64 un bez problēmām. http://www.shirstone.com/shirs...
Nē draugs lidoja no ASV un atveda. Iznāca tikai 366 LVL. Pie mums daudz vienkāršāka optika un bez sarkanā punkta jau sāk maksāt ap 400 LVL. Bet kaut kas puslīdz šai jau 600 LVL un ne mazāk ,bet ar bez sarkanā punkta.
Eiropā pagaidām nevienā saitē ne veikalā nēesmu redzējis šo optiku.
Mēgināju pasūtīt caur UPS solīja atvest bet tas maksātu 800 LVL. Traki.
Pašas ASV mājas lapas atsaka sūtīt optikas, jo re pieņēma likumu, kurš aizstāv brokeru intereses un diemžēl nevar izsūtīt šo pci, bet kaut kādas drēbes un statīvus , nau problēmu. Kā arī ja sūtīt caur pastu jāmaksā vēl vairākus nodokļus par šo!!! Ja to pašu pasūtīt Lietuvā, tad nekādi nodokļi nav jāmaksā. Tikai pie mums tādi likumi pieņemti!!!
Es pagaidām vēl nēesmu tik liels LAtvijas patriots lai pārmaksātu tādu naudas summu, kā arī alga neatļau iegādāties Kahles optiku 3*12*56 par 1200 LVL.
Mani pilnīgi apmierina šis variants. Vēl vienam ir Latvijā šī optika, teica ka ļoti laba, lai ņemu un paņēmu, mūža garantija, mikrenei gan 5 gadi, bet tas strunts ja kaut kas nojūdzās aizsūti uz Somiju un tur par baltu velti salabo!!!!
Gaismas caurlaidība 95% pilnīgi pietiek, vakar naktī izmēģinājām, labi redzams pat uz 200m bija. Kaut bija apmācies, sniega maz un 19:30 vakars.
no kura veikala pirki? njeemi to ĀM atljauju lai ievestu?
http://www.shirstone.com/shirs...
Eiropā pagaidām nevienā saitē ne veikalā nēesmu redzējis šo optiku.
Mēgināju pasūtīt caur UPS solīja atvest bet tas maksātu 800 LVL. Traki.
Pašas ASV mājas lapas atsaka sūtīt optikas, jo re pieņēma likumu, kurš aizstāv brokeru intereses un diemžēl nevar izsūtīt šo pci, bet kaut kādas drēbes un statīvus , nau problēmu. Kā arī ja sūtīt caur pastu jāmaksā vēl vairākus nodokļus par šo!!! Ja to pašu pasūtīt Lietuvā, tad nekādi nodokļi nav jāmaksā. Tikai pie mums tādi likumi pieņemti!!!
Es pagaidām vēl nēesmu tik liels LAtvijas patriots lai pārmaksātu tādu naudas summu, kā arī alga neatļau iegādāties Kahles optiku 3*12*56 par 1200 LVL.
Mani pilnīgi apmierina šis variants. Vēl vienam ir Latvijā šī optika, teica ka ļoti laba, lai ņemu un paņēmu, mūža garantija, mikrenei gan 5 gadi, bet tas strunts ja kaut kas nojūdzās aizsūti uz Somiju un tur par baltu velti salabo!!!!
Gaismas caurlaidība 95% pilnīgi pietiek, vakar naktī izmēģinājām, labi redzams pat uz 200m bija. Kaut bija apmācies, sniega maz un 19:30 vakars.