Sveiks,Andri! Nu kādus pāris gadus jau lietoju MP-161K.Viegls,ērts,parocīgs.Regulējas laides garums un ir regulējams vaidziņš.Rij visas patronas.Magnumus mazliet pamētā.Krievu saitos ir teikts,ka nav vēlams magnumus izmantot pusautomātiem,it īpaši TOZ99.Sasit mehānismu.Draugs jau izbaudīja to prieku.Bet nekas traģisks.Ātri vien toziks šam bija salabots.Ar MPešku neviena vien lapsa un bebrīts kritis. Ja interesē vairāk ,raksti uz privāti
Padod ziņu, ja kāds plāno tirgot 22LR pusautomātu.
ss pāris Baikal MP 161k ir pieejami. Padalās ar pieredzi, ja kādam ir. It kā neko sliktu neatrodu netā.
BRNO no ASV var dabuut pilniigi jaunu,es tikai nezinu kaa ir ar juridisko pusi jo nelegaalo man nevajag es ar taadiem suudiem nenodarbojos. Taapat oficiaali pietiek niansiischu. Esmu aizgaajis uz gaidi un saaku graapstiities pa kabataam kur papiiri vai arii saaku funktiereet liidz kuram datumam pieteiktas mediibas.Sakaamvaards:"Jauniem stress nav biistams",uz mani laikam vairs neattiecas.
Un veel visiem atvainojos par savu briesmiigo rakstiischanu.Ar datoru visu laiku manaa vietaa kraameejaas deeli bet nu ir taada situaacija ,ka manaa vecumaa jaamaacaas rakstiit lai papljaapaatu ar saviem domu biedriem. Arii darba informaacija saaks mani arvien biezaak noseedinaat pie datora.Viss lielaa aatrumaa traucas uz priekschu-arii gadi bet vai nu taapeec mees raudaasim.
Cik nācies dzirdēt, tad BRNO pašlaik pārtraukuši ražot, tā ka dabūt visdrīzāk var tikai lietotu. Bet tā kloķējamā nav joks, to jeņķu govjupuiku plintīti ražo MARLIN ,varbūt vēl kādam kantorim ir līdzīgs modelis. Kur dabūt jātaujā veikalos, it kā Marlin izplatītājs skaitās Vinārs, bet varbūt var pasūtīt arī kādā citā. http://www.marlinfirearms.com/...
liels paldies ojaaram un maarim par atsauciibu. ojaar,saki luudzu kur un par cik var iegaadaaties to skaisto kovbojeni,ja taa ir vispaar masene.Vai taa fotograafija nav tikai taads joks? ES gan savu izveeli lieku uz BRNO ZKM-611A 22WMR.
ja pirktu tagad..... domātu. neko sliktu jau par TOZ99 nevar teikt. viss jau atkarīgs no tā cik naudas. iespējams ka tagad neprktu vispar. ja butu vairāk naudas iespejams ka pirktu kautko dārgāku un krutāku. bet par 200LS esmu apmierinats ar TOZeni.
Katrā ziņā pirktu pusautomātu jebkrā gadījumā.
ss pāris Baikal MP 161k ir pieejami. Padalās ar pieredzi, ja kādam ir. It kā neko sliktu neatrodu netā.
http://www.marlinfirearms.com/...
Katrā ziņā pirktu pusautomātu jebkrā gadījumā.