Varbūt kāds var nokomentēt,kādas ir iespējas jaunajam medniekam iekļūt med.kolektīvā,ar ko būtu jārēķinās,kas būtu jāzin,par ko būtu jāpadomā izvēloties med.kolektīvu un citām lietām,par ko man droši vien vēl nav ne jausmas.
Jau visiem iepriekš-PALDIES.
Kur Tu, Jāni, dzīvo? Kolektīvs ir jāizvēlās tuvāk mājām. Jārēķinās, ka sākumā būs jāiet par dzinēju, pēc tam, iespējams, drīkstēsi kļūt mednieka statusā!
Paldies visiem par komentāriem.
Vai tiešām viennozīmīgi būs jāiet par dzinēju?Ja tā,tad cik ilgi?Kāpēc tos "jaunos"negrib?
p.s.Dzīvoju Rīgā,un esam divi "jaunie mednieki".
Es savā kolektīvā neņemtu nepazīstamu "jauno mednieku". No sākuma ir jāiepazīst, vai cilvēkam vajag medības, vai tikai pašaudīšanos un gaļu. Vai ir droši viņam blakās stāvēt, vai nav antiņš. Parasti 'par suni jāiet gads!
es par suni nogāju divus gadus un tagad esmu priecīgs, jo tā ir iespēja iegūt respektu no vecākajiem medniekiem. Nu jau kadu laku pats eju ar bisi plecā un tagad varu pilnīgi piekrist vecākajiem biedriem, bez suņa gadiem neiztikt!!
Slēpts
02.10.2007. 20:38
Pie mums klubā kārtiba ir sekojoša:
Ir noteiks maximālais kluba biedru skaits. Pa kluba biedru var kļūt jebkurš, ja tiek uzrakstīts iesniegums un kopsapulce apstiprina kandidatūru. Priekšroka tiek dota esošo mednieku bērniem un radiniekiem, kā arī vietējā pgasta iedzīvotājiem. Šīs kaetegorijas kandidāti var tikt uzņemti arī virs noteiktā maximāla kluba biedru skaita.
Jebkurā gadījuma vismaz gads ir jānoiet dzinējos, lai kopsapulce vispār izskatītu kandidāta iesniegumu.
Tik sarežģita sistēma aiz tā, ka meži mums ir makten bagāti un medītgribētāju netrūkst.
Ja nu tiešām ir nepārvarama vēlme pamedīt mūsu kluiba teritorijās un biedru kompānijā, tad to var izdarīt viesmednieka statusā, samaksājot noteikto maksu par vienu medību dienu.
Vēlreiz-paldies visiem par info.
Edgar-ja Jums doma par viesmednieku liekas pieņemama-lūdzu atsūtiet konkrētākas koordinātes uz e-pastu janis@annas.lv
Paldies.
Jau visiem iepriekš-PALDIES.
Kaut arī medību kolektīvi "noveco", jaunus biedrus nelabprāt uzņem.
Vai tiešām viennozīmīgi būs jāiet par dzinēju?Ja tā,tad cik ilgi?Kāpēc tos "jaunos"negrib?
p.s.Dzīvoju Rīgā,un esam divi "jaunie mednieki".
Ir noteiks maximālais kluba biedru skaits. Pa kluba biedru var kļūt jebkurš, ja tiek uzrakstīts iesniegums un kopsapulce apstiprina kandidatūru. Priekšroka tiek dota esošo mednieku bērniem un radiniekiem, kā arī vietējā pgasta iedzīvotājiem. Šīs kaetegorijas kandidāti var tikt uzņemti arī virs noteiktā maximāla kluba biedru skaita.
Jebkurā gadījuma vismaz gads ir jānoiet dzinējos, lai kopsapulce vispār izskatītu kandidāta iesniegumu.
Tik sarežģita sistēma aiz tā, ka meži mums ir makten bagāti un medītgribētāju netrūkst.
Ja nu tiešām ir nepārvarama vēlme pamedīt mūsu kluiba teritorijās un biedru kompānijā, tad to var izdarīt viesmednieka statusā, samaksājot noteikto maksu par vienu medību dienu.
Edgar-ja Jums doma par viesmednieku liekas pieņemama-lūdzu atsūtiet konkrētākas koordinātes uz e-pastu janis@annas.lv
Paldies.