Šodien vārdadienu svin Ginta, Gunda, Gunta, rītdien - Agija, Aldonis
toptitle

Lielais raksts

Noskaidroti FITASC Grand Prix Latvia 2014 uzvarētāji kompaksportinga disciplīnā


2014-08-06 13:23
No 2. līdz 3. augustam Rīgas Šaušanas centrā ar medību centra "Purnavu Muiža" atbalstu norisinājās FITASC Grand Prix Latvia 2014 izcīņa kompaksportinga disciplīnā. Par bagātīgo balvu fondu un bisi Blaser F3 divu dienu garumā sacentās vairāk nekā 80 dalībnieki no 11 Eiropas valstīm.
 
Sacensībās tika noskaidroti labākie šāvēji piecās kategorijās. Vīriešu konkurencē pirmo vietu pārliecinoši izcīnīja vairākkārtējais Pasaules un Eiropas čempions Džordžs Digvīds (George Digweed) no Lielbritānijas. Labākie šāvēji no Latvijas Edgars Galeckis un Ģirts Runnis dalīja septīto vietu. Dāmu konkurencē pirmās trīs vietas ieguva latvietes Agnese Caune (1.vieta), Ira Kirenska (2.vieta), Iveta Galecka (3.vieta). Veterānu konkurencē uzvaru guva Alo Lings (Alo Ling) no Igaunijas, super veterānu kategorijā balvu saņēma Žans Marī Dingins (Jean-Marie Dinghin) no Francijas un junioru kategorijāArtjoms Blohins no Latvijas.
 
Lidojumu mērķu uzstādīšanu veica pasaules čempionātu medaļu ieguvējs Ēriks Manshovens (Eric Manshoven) no Beļģijas, kurš lidojumu mērķus uzstāda gan Eiropas, gan Pasaules čempionātos.
 
Rolands Orlovskis, Latvijā lielākā medību centra “Purnavu muiža” īpašnieks un sacensību organizators: „Trešo gadu pēc kārtas vienuviet pulcējām Latvijas un Eiropas labākos kompaksportinga sportistus, lai noskaidrotu FITASC Grand Prix Latvia 2014 uzvarētājus. Jau atkārtoti sacensībās piedalījās stenda šaušanas leģenda un pasaules čempions Džordžs Digvīds no Lielbritānijas, kurš arī šoreiz apliecināja Pasaules čempiona statusu. Esam gandarīti, ka šogad sacensībās piedalījās 84 šāvēji no 11 valstīm, kas līdz šim ir lielākais dalībnieku, pārstāvēto valstu skaits un apliecinājums tam, ka sacensības norit augstā līmenī. ”
 
FITASC Grand Prix Latvia 2014 ģenerālsponsors un rīkotājs jau trešo gadu pēc kārtas ir lielākais medību centrs Baltijā "Purnavu muiža” sadarbībā ar Latvijas Sportinga federāciju. Plašāk par sacensību norisi un ar uzvarētāju sarakstu iespējams iepazīties Latvijas Sportinga federācijas mājas lapā www.sporting.lv un ”Purnavu muižas” mājas lapā www.purnavumuiza.lv.
 
Par ”Purnavu muiža”
Latvijā liekākais medību centrs ”Purnavu muiža” ir dibināts 2008. gadā. Medību centrs medniekiem nodrošina pilnu servisu – plaša spektra preces medībām un medniekiem, ieroču apkopi un remonta darbus, semināru un apmācību organizēšanu. Medību centrā atrodas Baltijā vienīgā slēgta tipa 100 metru šautuve ar modernu aprīkojumu, kā arī interaktīvā šautuve.
 
Par "Latvijas Sportinga federācija"

Latvijas Sportinga federācija tika dibināta 2001.gadā ar mērķi Latvijā ieviest un popularizēt ļoti interesantu un aizraujošu medību šaušanas disciplīnu - sportingu.


Saistītās tēmas:

Purnavu Muižas kauss 2014


Ja vēlaties ievietot portālā savu rakstu, sūtiet to uz e-pasta adresi info@medniekiem.lv. Neaizmirstiet pievienot informatīvos materiālus. Raksts noformējams atbilstoši gramatikas noteikumiem un sūtāms rediģējamā formātā, piemēram doc, txt.

Nesen šo rakstu apskatīja
Aplūkojam medībām veltītu muzeju Lietuvā, Mindūnos

Aplūkojam medībām veltītu muzeju Lietuvā, Mindūnos

Medību tradīcijas un kultūra ir sena. Katrai valstij tās ir individuālas, līdz ar ko – interesantas. Ja vēlaties paplašināt savu..

LVM izstrādātas vadlīnijas, kā veidot un uzturēt mednieku atpūtas vietas

LVM izstrādātas vadlīnijas, kā veidot un uzturēt mednieku atpūtas vietas

Līdz ar jaunajiem būvnormatīviem AS “Latvijas valsts meži” (LVM) nolemts ieviest kārtību saistībā ar mednieku atpūtas vietām uzņēmuma..

LVM un Aizsardzības ministrija vienojusies par militāro mācību organizēšanas principiem LVM platībās

LVM un Aizsardzības ministrija vienojusies par militāro mācību organizēšanas principiem LVM platībās

Valsts aizsardzība ir valsts virsfunkcija. Tādēļ medniekiem nāksies rēķināties, ka viņu nomātās platības AS “Latvijas valsts meži”..

Jauns Huberts veikals Rīgā

Jauns Huberts veikals Rīgā

2018.gada 2. novembrī savas durvis vērs jaunais Huberts veikals Rīgā.

Lietotājiem turpmāk iespējams slēpt savus datus "ārpasaulei"

Lietotājiem turpmāk iespējams slēpt savus datus "ārpasaulei"

Sekojot modes tendencēm datu aizsardzības jomā, kā arī respektējot Vislatvijas mednieku portālā reģistrēto lietotāju iespēju..